Γενικά

Κωπηλασία: «Ασημένιος» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Παπακωνσταντίνου!

Το ασημένιο μετάλλιο στο σκιφ ελαφρών βαρών κατέκτησε σήμερα ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας που γίνεται στο Ρατσίστε της Τσεχίας!

Μια ακόμα σπουδαία διάκριση για τον Αντώνη Παπακωνσταντίνου έλαβε χώρα σήμερα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας στο Ρατσίστε της Τσεχίας και δη στο σκιφ ελαφρών βαρών!

Ενάμιση μήνα μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο, ο 23χρονος κωπηλάτης διεκδικούσε το χρυσό μετάλλιο στο μεγαλύτερο μέρους του υγρού στίβου των 2.000 μέτρων, αλλά εν τέλει πέρασε δεύτερος τη γραμμή του φίνις με χρόνο 07:05.42.

Ο Παπακωνσταντίνου αν και πρώτος έχασε έδαφος και έμεινε στην 3η θέση, αλλά με αντεπίθεση πέρασε δεύτερος, επανήλθε στην πρώτη θέση για λίγα μέτρα, αλλά ο Ιταλός Γκαμπριέλ Σοάρες αποδείχτηκε πιο δυνατός και αναδείχτηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής με χρόνο 07:03.40.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Σλοβένος Ράικο Χρβατ με 07:08.66. Άτυχος αποδείχτηκε ο Ελβετός Αντρί Στρούζινα, καθώς αναποδογύρισε το σκάφος του, αλλά ανέβηκε ξανά και κατάφερε να τερματίσει.

Τα αποτελέσματα του τελικού του σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας στο Ρατσίστε έχουν ως εξής:

ΣΚΙΦ ΕΛΑΦΡΩΝ ΒΑΡΩΝ ΑΝΔΡΩΝ
Γκαμπριέλ Σοάρες (Ιταλία) 07:03.40 Χρυσό
Αντώνης Παπακωνσταντίνου (ΕΛΛΑΔΑ) 07:05.42 Ασημένιο
Ράικο Χρβατ (Σλοβενία) 07:08.66 Χάλκινο
Μπατίστ Σαβετέ (Γαλλία) 07:18.31
Μπρούνο Σετράρο Μπεριόλο (Ουρουγουάη) 07:14.79
Αντρί Στρούζινα (Ελβετία) 09:22.42

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x