Μαχητικά Αθλήματα

Ο Λοματσένκο θέλει παιχνίδι τίτλου με τον Καμπόσο και γρήγορα

Να τεθεί αντιμέτωπος με τον Γιώργο Καμπόσο και γρήγορα θέλει ο Βασίλ Λοματσένκο θέλοντας να πάρει πίσω τα σκήπτρα που έχασε μέσα στο 2020.

Τον Γιώργο Καμπόσο και γρήγορα… Ο Βασίλ Λοματσένκο θέλει να τεθεί αντιμέτωπος με τον Ελληνοαυστραλό πυγμάχο και μάλιστα, όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να πάρει και πάλι τα σκήπτρα της «ελαφριάς» κατηγορίας. Αυτό υποστηρίζει ο πρόεδρος του Top Rank σε δηλώσεις του επισημαίνοντας ότι η πρόθεση του Ουκρανού πυγμάχου είναι να κλείσουν με συνοπτικές διαδικασίες τα διαδικαστικά του αγώνα με τον Καμπόσο, και να οριστεί η ημερομηνία του μεταξύ τους αγώνα.

«Ο Λοματσένκο μας το έκανε ξεκάθαρο… Και σε εμάς και στην ομάδα του, ότι θέλει να παίξει με τον Καμπόσο. Και εμείς ήδη προσπαθούμε να αρχίσουμε τις διαδικασίες για να γίνει το παιχνίδι και μάλιστα στην αρχή της νέας χρονιάς», ανέφερε ο ΝτεΜπεφ στο SkySports.

«Ο Λομα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Έχει επιστρέψει με μεγάλη εμφάνιση και ποτέ δεν είπε «όχι» σε έναν αντίπαλο. Θέλει τους τίτλους του πίσω», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x