Μαχητικά Αθλήματα

Με 13 αθλητές η Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 31 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 6 Αυγούστου. Θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες και στα τρία στιλ.

Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες αρχίζει αύριο στην Κωνσταντινούπολη το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης U17. Η Ελλάδα είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει σε ακόμα μια διοργάνωση και θα συμμετάσχει με 13 αθλητές.

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 31 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 6 Αυγούστου. Θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες και στα τρία στιλ.

Στην Ελληνορωμαϊκή θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα οι: Θανάσης Τσινιάς (48κ.), Σωκράτης Κωνσταντινίδης (60κ.), Θανάσης Ευθυμιάδης (65κ.), Αρίωνας Κολιτσόπουλος (71κ.), Λευτέρης Παππάς (80κ.) και Δημήτρης Παππάς (92κ.).

Στην Ελευθέρα θα παλέψουν οι: Αϊκ Καζαριαν (55κ.), Βασίλης Κεσίδης (65κ.), Αβραάμ Μουστόπουλος (71κ.), Θεόφιλος Κεσίδης (80κ.) και Νίκος Καραβάνος (92κ.)

Στις Γυναίκες θα αγωνιστούν οι Μαρία Λουίζα Γκίκα (43κ.) και Λουκία Καραγιάννη (61κ.).

Σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα αύριο θα ξεκινήσουν τις προσπάθειές τους οι Θανάσης Τσινιάς. Θανάσης Ευθυμιάδης και Λευτέρης Παππάς.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Αλέξης Κολιτσόπουλος, Μανώλης Καραβάνος και Μόησεν Παριγέι, ενώ συνοδός αποστολής είναι οι Αλέξανδρος Νίτσιος.

Τέλος στους αγώνες θα διαιτητεύσει η Ευαγγελία Πατέτσου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x