Στίβος

Με απόλυτη επιτυχία το 1ο «Athens Sprint Men’s Gala»

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 1ο «Athens Sprint Men’s Gala» στίβου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το 1ο «Athens Sprint Men’s Gala» στίβου στο «Σταύρος Νιάρχος» διοργάνωσε ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας, με τη συνεργασία του πρωταθλητή Ελλάδας στα 200 μέτρα, Παναγιώτη Τριβυζά, την υποστήριξη του Δήμου Καλλιθέας και την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Στον αγώνα, που συμμετείχαν αθλητές από 12 χώρες, σημειώθηκαν πολύ καλές επιδόσεις, με τον Γιάννη Νυφαντόπουλο να ξεχωρίζει, αφού πέτυχε 10.37 στον τελικό των 100 μέτρων, την τρίτη καλύτερη επίδοση της καριέρας του.

Πολύ καλός ήταν και ο αθλητής της Ιωάννας Σιώμου, Ηλίας Τοτολίδης στα 110 μέτρα με εμπόδια, ο οποίος «έπιασε» το όριο πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, αφού στον προκριματικό τερμάτισε σε 14.38 (το όριο ήταν 14.50).

Πολύ καλή κούρσα και στα 100 μέτρα, με τους αθλητές ΑμεΑ, Πετρόπουλο, Πρωτονοτάριο, Ανυφαντή και Βουγιουκλίδη να εισπράττουν το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Στη διοργάνωση πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι αθλήτριες του Φιλαθλητικού Συλλόγου, που έτρεξαν 80 μέτρα, με τις Μάλλιου, Καλλιανιώτη και Πρέγκα να ανεβαίνουν στο βάθρο των νικητριών.

Το 1ο «Athens Sprint Men’s Gala» τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ, ο οποίος μίλησε με εξαιρετικά λόγια τόσο για τη διοργάνωση του μίτινγκ, όσο και για τον Πρόεδρο του συλλόγου και μέλος της ΕΕΑ, Παναγιώτη Δημάκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x