Γενικά

Με ήττα συνέχισε στο Τσάμπιονς Λιγκ πινγκ πονγκ ανδρών η Ενεμπόν του Σγουρόπουλου

Τον δεύτερο αγώνα της για το στάδιο 2 του Τσάμπιονς Λιγκ επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών έδωσε το βράδυ του Σαββάτου η Ενεμπόν του Γιάννη Σγουρόπουλου.

Η Ενεμπόν του Γιάννη Σγουρόπουλου αντιμετώπισε τη Μιλχάουζεν το Σάββατο στη Γερμανία, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για πολύτιμη, από κάθε άποψη, νίκη, αλλά στο τέλος «λύγισε» με 3-1 σετ. Έπειτα από δύο ματς στο γκρουπ Β, έχει 1 νίκη και 1 ήττα, διατηρεί τις ελπίδες της για την πρωτιά και την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ πινγκ πονγκ ανδρών, αλλά, στη χειρότερη περίπτωση, είναι πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει τουλάχιστον τη δεύτερη θέση.

Ο Ελευσίνιος άσος έχασε οριακά το δικό του παιχνίδι από τη θέση 3 της ομάδας του. Πολύ γρήγορα έρχεται η κρίσιμη αναμέτρηση με τη Μιλχάουζεν για τον δεύτερο γύρο, συγκεκριμένα την προσεχή Τρίτη στη Γαλλία. Το τελευταίο ματς στο γκρουπ Β είναι στις 18/12 με αντίπαλο την αυστριακή Βελς, επίσης εντός έδρας, κι αν η Ενεμπόν φτάσει στην κορυφή θα προκριθεί στην οκτάδα του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αν καταταγεί δεύτερη θα συνεχίσει στο τελικό ταμπλό του Europe Cup, ενώ, αν μείνει τρίτη, σταματά το φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Η Μιλχάουζεν είχε τη συμπαράσταση εκατοντάδων φίλων της. Παρέταξε τον Γερμανό Μένγκελ, τον Ρουμάνο Ιονέσκου και τον Αυστριακό Χάμπεσον. Ο Μένγκελ μετατράπηκε σε οδηγό για τη μεγάλη νίκη, καθώς σημείωσε δύο πολύ δύσκολες νίκες. Ο Σγουρόπουλος αντιμετώπισε, στο τρίτο στη σειρά παιχνίδι, τον Ντάνιελ Χάμπεσον, πρώην πρωταθλητή Ευρώπης στο ομαδικό και το διπλό ανδρών. Είχε απόδοση υψηλών προδιαγραφών, προηγήθηκε με 2-1 σετ και 7-5 στους πόντους στο τέταρτο σετ. Η συνέχεια, όμως, άνηκε στον πολύπειρο Αυστριακό, ο οποίος ισοφάρισε και στο νέο σύστημα για το πέμπτο σετ επικράτησε με 6-1.


Αναλυτικά, η εξέλιξη του αγώνα Μιλχάουζεν-Ενεμπόν 3-1:

Στέφαν Μένγκελ-Άντερς Λιντ 3-1 (11-4, 11-9, 13-15, 11-9)
Οβίντιου Ιονέσκου-Κρίστιαν Κάρλσον 0-3 (7-11, 6-11, 8-11)
Ντάνιελ Χάμπεσον-Γιάννης Σγουρόπουλος 3-2 (11-8, 5-11, 7-11, 11-8, 6-1)
Μένγκελ-Κάρλσον 3-2 (3-11, 14-12, 11-9, 9-11, 6-2)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x