Στίβος

Με την κορυφαία επίδοση στον τελικό στη Βουδαπέστη η 4Χ100 ανδρών της Ιταλίας

Σημειώνοντας την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο, η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 ανδρών της Ιταλίας προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης.

Με την καλύτερη επίδοση για το 2023 προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 ανδρών της Ιταλίας. Οι Ρομπέρτο Ριγκάλι, Μαρσέλ Τζέικομπς, Λορέντζο Πάτα και Φιλίπο Τορτού σημείωσαν 37.65 στον ημιτελικό κι ελπίζουν πως θα κατακτήσουν ένα μετάλλιο στον σαββατιάτικο τελικό.

Για αυτό, θα αντιμετωπίσουν τις ΗΠΑ, την Τζαμάικα, την Ιαπωνία, τη Νότια Αφρική, τη Γαλλία, τη Μεγάλη Βρετανία και τη Βραζιλία.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών το Σάββατο θα διεκδικήσουν τα μετάλλια οι: ΗΠΑ, Τζαμάικα, Ακτή Ελεφαντοστού, Ιταλία, Μεγάλη Βρετανία, Ολλανδία, Ελβετία, Πολωνία και Γερμανία.

Τέλος, στον κυριακάτικο τελικό των 800 μέτρων γυναικών προκρίθηκαν η παγκόσμια πρωταθλήτρια και «χρυσή» Ολυμπιονίκης, Αθινγκ Μο, η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Κίλι Χόντγκινσον κι, επίσης, οι Μέρι Μόραα, Νία Ακινς, Χαλιμά Νακαάγι, Αντέλ Τρέισι, Τζίμα Ρίκι και Ράεβιν Ρότζερς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x