Στίβος

Με Τεντόγλου το πρώτο Piraeus Street Long Jump

Ο Δήμος Πειραιά και ο ΣΕΓΑΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους για το κορυφαίο event άλματος εις μήκος εκτός σταδίου και διοργανώνουν το πρώτο "Piraeus Street Long Jump" την ερχόμενη Κυριακή.

Στη νέα διοργάνωση υψηλού επιπέδου, το "Piraeus Street Long Jump" την ερχόμενη Κυριακή, αναμένεται να δώσουν το «παρών» σπουδαίοι αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή στο μήκος, Μίλτο Τεντόγλου, να έχει ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του στον πρώτο του αγώνα στον ανοιχτό στίβο για φέτος εντός συνόρων.

Το "Piraeus Street Long Jump" έχει ήδη ενταχθεί στη σειρά World Athletics Continental Tour και στην κατηγορία Silver και θα φιλοξενήσει τόσο το μήκος ανδρών, όσο και μήκος γυναικών στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του "Piraeus Street Long Jump", ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, υποδέχτηκε την Παρασκευή στο Δημαρχείο, μαζί με την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, την Αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας, Ανδριάνα Ζαρακέλη, τον Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν., Ιωσήφ Βουράκη, και τον Σύμβουλό του σε θέματα αθλητισμού, Νίκο Γέμελο, τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη και τον ομοσπονδιακό τεχνικό αλμάτων, Γιώργο Πομάσκι.

Στο "Piraeus Street Long Jump" θα συμμετάσχουν σπουδαία ονόματα του αγωνίσματος, όπως ο Τομπίας Μόντλερ, ο Στραχίνια Γιοβάντσεβιτς, ο Μάρκο Τσέκο, ο Ανβάρ Ανβάροφ, ο Μπόχινταρ Σαραμπιούκοφ, ο Μαξ Κότμαν, ο Νίκος Σταματονικολός, ο Ερικ Γιόχανσον κι ο Κώστας Βέλτσης.

Στις γυναίκες, θα συμμετάσχουν η Καντί Σανιά, η Αλίνα Ροτάριου, η Μιλίτσα Γκαρντάσεβιτς, η Φιλίπα Κβίτεν, η Σπυριδούλα Καρύδη, η Πλαμένα Μίτκοβα, η Ρίντε Γιόχανσον, η Αντζέλικα Τόπιτς κι η Αναστασία Σαρλάνη.

Την Κυριακή στις 17:00 θα γίνει ο αγώνας των γυναικών και στις 18:30 ο αγώνας των ανδρών κι αμφότεροι θα μεταδοθούν από το MEGA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x