Γενικά

Με την Αλτίνκαγια έκλεισε διπλό η Τόλιου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ

Η Τουρκάλα Σιμπέλ Αλτίνκαγια θα είναι η παρτενέρ της Κατερίνας Τόλιου στο διπλό γυναικών του επικείμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Το να βρει παρτενέρ η Κατερίνα Τόλιου στο διπλό γυναικών του επικείμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης με το αμυντικό στυλ παιχνιδιού ήταν η μοναδική εκκρεμότητα για τη «γαλανόλευκη» αποστολή όσον αφορά στα ζευγάρια των διπλών και τελικά κλείστηκε συνεργασία με την πολύ αξιόλογη αθλήτρια από τη γειτονική χώρα, τη Σιμπέλ Αλτίνκαγια.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί 22-27 Ιουνίου στη Βαρσοβία και από τη χώρα μας θ’ αγωνιστούν οι Παναγιώτης Γκιώνης, Γιάννης Σγουρόπουλος, Γιώργος Σταματούρος, Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, Κατερίνα Τόλιου, Ελισάβετ Τέρπου και Μαλαματένια Παπαδημητρίου.

Στο Οπεν Νέων της Τσεχίας, ο απολογισμός ήταν και την Τρίτη θετικός. Η Μαλαματένια Παπαδημητρίου και η Χρυσή Φωτιάδου προκρίθηκαν στο κυρίως ταμπλό του απλού Under 19 με τη δεύτερη θέση από τους ομίλους τους και το ίδιο ακριβώς κατάφερε η Δέσποινα Άμπα στο απλό Under 15.

Για τα ελληνικά ζευγάρια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ατομικών αγωνισμάτων να προσθέσουμε ότι στο διπλό ανδρών ο Γκιώνης θ’ αγωνιστεί με τον Σγουρόπουλο και ο Κωνσταντινόπουλος με τον Σταματούρο.

Στο διπλό γυναικών, εκτός από το δίδυμο της Τόλιου με την Αλτίνκαγια, υπάρχει η συνεργασία της Τέρπου με την Παπαδημητρίου.

Στο διπλό μικτό, τα δύο ζευγάρια που έχει το δικαίωμα να παρουσιάσει η Ελλάδα θα τα συγκροτήσουν ο Σταματούρος με την Παπαδημητρίου και ο Κωνσταντινόπουλος με την Τέρπου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x