Στίβος

«Ιπτάμενη» Κένεντι στη Ζυρίχη

Με φόρα από το χρυσό στη Βουδαπέστη, η Νίνα Κένεντι ξεπέρασε τα 4,91 στο επί κοντώ στον αγώνα που διεξήχθη στο Diamond League στίβου της Ζυρίχης κι ο οποίος λογίζεται ως κλειστού.

Ακόμα να προσγειωθεί η Νίνα Κένεντι... Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ στη Βουδαπέστη ξεπέρασε τα 4,91 στο αγώνισμα που διεξήχθη στον κεντρικό σταθμό τρένων στη Ζυρίχη, στο πλαίσιο του Diamond league στίβου που θα φιλοξενήσει η ελβετική πόλη το επόμενο διήμερο, αγώνας που λογίζεται ως κλειστός στίβος, και δημιούργησε πολλά ρεκόρ.

Ήτοι, ρεκόρ Ωκεανίας, αφού άφησε στην ιστορία το 4,75 της «χάλκινης» Ολυμπιονίκου του Ρίο, Ελάιζα ΜακΚάρτνεϊ, όπως και ρεκόρ αγώνων, αφήνοντας στην ιστορία το 4,87 της δις παγκόσμιας πρωταθλήτριας κλειστού, Σάντι Μόρις, από το 2107.

Επίσης, το 4,91 αποτελεί την κορυφαία επίδοση για το 2023 στον κλειστό, ξεπερνώντας το 4,83 της Κέιτι Μουν-Ναζότ, εθνικό ρεκόρ Αυστραλίας, ατομικό ρεκόρ κλειστού και την έκτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών, ξεπερνώντας το 4,90 της Κατερίνας Στεφανίδη.

Δεύτερη ήταν η παρέα της στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στη Βουδαπέστη με 4,81 και τρίτη η «ασημένια» Ολυμπιονίκης του Ρίο με 4,76.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x