Θαλάσσια Σπορ

Μεγάλη η επιτυχία του πανελλήνιου πρωταθλήματος Λέιζερ Ράντιαλ στη Χαλκίδα

Αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία σημείωσε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Λέιζερ Ράντιαλ ανδρών, νέων-ανδρών U19 και εφήβων U17 που διοργάνωσε ο Ι.Ο. Χαλκίδας.

Ήταν το πρώτο μεγάλο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε μετά την πανδημία του κορονοϊού κι ασφαλώς τηρήθηκε κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο της επιστημονικής επιτροπής της ΕΙΟ όπως έχει εγκριθεί από την αρμόδια επιτροπή της ΓΓΑ.

Εκ μέρους της διοίκησης της Ομοσπονδίας στη Χαλκίδα βρέθηκαν ο πρόεδρος Αντώνης Δημητρακόπουλος, η αντιπρόεδρος Κική Σέρφα και η γενική γραμματέας Νίκη Αναστασίου.

Έλαβαν μέρος 53 σκάφη και έτρεξαν 9 συναρπαστικές ιστιοδρομίες. Στους άνδρες κέρδισε ο Γ. Παπαδάκος του Ν.Ο.Ε.Φ. με 19 βαθμούς και τον ακολούθησαν ο Π. Κυρπόγλου του Ν.Ο.Β. με 32 βαθμούς και ο Α. Γκαρίπης του Ο.Φ.Θ. με 50 βαθμούς.

Στην κατηγορία U19 νικητής ήταν ο Γ. Παπαδάκος, δεύτερος ο Α. Γκαρίπης και τρίτος ο Π. Βέκκος του Ν.Ο.Ε.Φ.

Στην κατηγορία U17 την πρώτη θέση κατέλαβε ο Α. Γκαρίπης, τη δεύτερη ο Π. Βέκκος και την τρίτη ο Δ. Σκόνδρας του Ν.Ο Καλαμακίου.

ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ NACRA17 ΚΑΙ 49ER

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Ιορδάνης Πασχαλίδης και Μυρτώ Παπαδοπούλου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Nacra17 που ολοκληρώθηκε στην Αυστρία. Μετά από 12 ιστιοδρομίες το ελληνικό σκάφος τερμάτισε στην 14η θέση με 175 βαθμούς σε σύνολο 30 σκαφών. Οι καλύτερες θέσεις τους ήταν δύο πρώτες, μία 2η και μία 6η.

Στο αντίστοιχο πρωτάθλημα 49er επίσης μετά από 12 κούρσες οι Πέτρος Κωνσταντινίδης – Ευάγγελος Δολιανίτης κατέλαβαν την 50η θέση με 204 βαθμούς σε σύνολο 55 σκαφών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x