Μαχητικά Αθλήματα

Μεϊγουέδερ και ΜακΓκρέγκορ κοντά σε συμφωνία για ρεβάνς, «αγκάθι» οι γύροι

Μία σημαντική λεπτομέρει απομένει προκειμένου ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ και ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο rematch του 2017.

Πέντε χρόνια μετά τον μεταξύ τους αγώνα, Μεϊγουέδερ και ΜακΓκρέγκορ ετοιμάζονται να ανέβουν και πάλι το ρινγκ, για μια ρεβάνς που θα καθηλώσει πολλούς. Η «Sun» αποκαλύπτει σήμερα το γεγονός αυτό, επικαλούμενη μια… πηγή που γνωρίζει καλά τα πράγματα, όπως υποστηρίζει.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση μιας συμφωνίας, με κέρδη 130 εκατομμύρια λίρες σε έναν αγώνα πυγμαχίας. Υποστηρίζει ότι υπάρχουν συμφωνίες σε πολλά ζητήματα για τη διεξαγωγή του ματς, όπως η κατηγορία κιλών, 70 κιλά, αλλά υπάρχει και ένα «αγκάθι», για οποίο μέχρι τώρα δεν έχει κλείσει το deal. Ο αριθμός των γύρων. Ο Ιρλανδός μαχητής, θέλει το παιχνίδι να έχει δέκα γύρους, με τον Μέιγουέδερ να μην διευκρινίζεται αλλά πιθανότατα να επιθυμεί το κλασικό πυγμαχικό ματς στους 12 γύρους.

Ο ΜακΓκρέγκορ έχει να παίξει από τις 24 Ιανουαρίου όταν και γνώρισε την ήττα από τον Ποριέ στο UFC, αποχωρώντας και με τραυματισμό στο πόδι. Πυγμαχικό αγώνα, έχει να δώσει από το 2017, το παιχνίδι του με τον Μεϊγουέδερ όταν είχε γνωρίσει την ήττα με νοκ-άουτ στον δέκατο γύρο.

Εφόσον όλες αυτές οι λεπτομέρειες κανονιστούν τότε όλα θα είναι έτοιμα για μια συγκλονιστική ρεβάνς, ενώ τα ποσά που θα καρπωθούν οι δύο πυγμάχοι προκαλούν ίλιγγο. Θυμίζουμε ότι στην αναμέτρηση του 2017 ο Μεϊγουέδερ πήρε 100 εκατομμύρια δολάρια και ο ΜακΓκρέγκορ 75 εκατομμύρια.

Επιμέλεια: Βασίλης Κατσανιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x