Μαχητικά Αθλήματα

Μεϊγουέδερ προς ΜακΓκρέγκορ: «Ό,τι θέλεις για να νιώσεις πιο άνετα στο ρινγκ»

Μέσω του instagram ο Αμερικανός δήλωσε πρόθυμος να αγωνιστούν και με μικρότερα γάντια, κάτι που θα κάνει τον Ιρλανδό να νιώσει πιο κοντά στα δεδομένα των αγώνων του UFC.

Μπορεί να έχουν αποφασίσει τους κανονισμούς του μεταξύ τους αγώνα αλλά ο Μεϊγουέδερ σε μια κίνηση για να αποδείξει ότι είναι βέβαιος για την νίκη του κάλεσε τον Ιρλανδό να κάνει μια σημαντική αλλαγή για να αισθανθεί περισσότερο άνετα.

Μέσω του instagram δήλωσε πρόθυμος να αγωνιστούν και με μικρότερα γάντια, κάτι που θα κάνει τον Ιρλανδό να νιώσει πιο κοντά στα δεδομένα των αγώνων του UFC.

Συγκεκριμένα, από τα 10άρια γάντια που έχει αποφασιστεί του είπε ότι εάν θέλει μπορούν να παίξουν με 8άρια (8oz). Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι οι αγώνες του UFC δίδονται με 4oz γάντια.

«Μην πιστεύετε αυτό που ακούτε από τα media. Μην πιστεύετε αυτό που ακούτε από τα blog. Εάν δεν έρχεται κάτι απευθείας από μένα τότε δεν είναι αλήθεια», γράφει ο Μεϊγουέδερ στο μήνυμά του και συνεχίζει:

«Λέω στον ΜακΓκρέγκορ: ‘’Ας παίξουμε με 8oz γάντια’’. ΜακΓκρέγκορ ας παίξεις με ότι γάντια θέλεις. Εγώ θα φοράω 8άρια. Όποιο πλεονέκτημα θέλει ο ΜακΓκρέγκορ για να αισθάνεται πιο άνετα στο ρινγκ. Είμαι πρόθυμος να το αποδεχθώ. Ας δώσουμε στους λάτρεις του μποξ και του ΜΜΑ αυτό που πραγματικά θέλουν να δουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x