Στίβος

Επιστροφή για Στεφανίδη, «πέταξε» η Αιρις

Οι Ιμόγκεν Αιρις και Κατερίνα Στεφανίδη ήταν οι πρωταγωνίστριες στο επί κοντώ γυναικών στη διάρκεια του μίτινγκ αλμάτων «Kifisia Jump» που διεξήχθη στο Άλσος Κηφισιάς.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Ιμόγκεν Άιρις σημείωσε μεγάλη επίδοση ξεπερνώντας τα 4,70 και παίρνοντας την πρώτη θέση στο επί κοντώ γυναικών στο μίτινγκ αλμάτων της Κηφισιάς, συνεχίζοντας στα ίδια επίπεδα μετά το 4,76 στους αγώνες του κλειστού στίβου.

Η Νεοζηλανδέζα απέτυχε, στη συνέχεια, στα 4,80.



Η Κατερίνα Στεφανίδη πέρασε τα 4,30 στην επιστροφή της στην εν Ελλάδι δράση και πήρε την τέταρτη θέση, αποτυγχάνοντας οριακά στα 4,40.

Η Αριάδνη Αδαμοπούλου ήταν δεύτερη με φετινό ρεκόρ στα 4,40, ενώ είχε άκυρες προσπάθειες στα 4,50.

Τρίτη ήταν η Ελισέ Ντε Γιονγκ, επίσης, με 4,40, αλλά με χειρότερες προσπάθειες από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Στο επί κοντώ ανδρών, οι Όουεν-Άντριου Χερντ και Τζέικομπ Γούτεν μοιράστηκαν την πρώτη θέση με 5,56.

Ο Γιάννης Ρίζος ήταν τρίτος με 5,27, αποτυγχάνοντας, στη συνέχεια, στα 5,47.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x