Μαχητικά Αθλήματα

Θρήνος στο ΜΜΑ: Πέθανε στα 38 ο Άντονι Ραμπλ Τζόνσον

Απεβίωσε στα 38 του ο αθλητής του ΜΜΑ Άντονι Ραμπλ Τζόνσον, μετά από μάχη με σοβαρή ασθένεια.

Στο πένθος βυθίστηκε ο χώρος του ΜΜΑ. Ο Άντονι «Ραμπλ» Τζόνσον έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 38 ετών νικημένος από σοβαρή ασθένεια.

«Η οικογένεια του Bellator (σ.σ. διοργανώτρια του ΜΜΑ) είναι συντετριμμένη από τον πρόωρο θάνατό του και εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους φίλους του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Ο εκλιπών είχε αγωνιστεί στο UFC από το 2007 έως το 2017 με ρεκόρ 23-6 έχοντας 17 από αυτές τις νίκες με νοκ άουτ. Παράλληλα έχασε δύο φορές τον τίτλο από τον Ντάνιελ Κόρμιερ. Ο τελευταίος του αγώνας ήταν τον Μάιο του 2021, αφού ακολούθησε το πρόβλημαμε την υγεία του.

Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους είχε γράψει στο Instagram πως «είμαι σε μια μάχη, χρειάζομαι όσες περισσότερες προσευχές γίνεται» ξεκαθαρίζοντας πως η ασθένειά του δεν σχετίζεται με τον κορωνοϊό. Τον περασμένο Μάιο είχε αναφέρει πως υπήρξε βελτίωση στην υγεία του, ωστόσο ακολούθησε ραγδαία επιδείνωση με αποτέλεσμα να χάσει τη μάχη.

O Άντονι «Ραμπλ» Τζόνσον μεγάλωσε από τον παππού και τη γιαγιά του και δεν είχε καμία σχέση με τους γονείς του. Ο ίδιος είχε αποκτήσει δύο παιδιά με την σύζυγό του, με την οποία είχαν μια επεισοδιακή σχέση και είχε κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x