Στίβος

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την εγκυμονούσα Μπόουι: Ήταν 43 κιλά, δεν ήθελε να γεννήσει σε κλινική

Η μάνατζερ της Τόρι Μπόουι αποκάλυψε σοκαριστικές λεπτομέρειες της κατάστασής, πριν χάσει τη ζωή της διανύοντας τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Προκαλούν ανατριχίλα οι λεπτομέρειες για την κατάσταση της Τόρι Μπόουι, πριν χάσει τη ζωή της από εκλαμψία κατά τη διάρκεια του όγδοου μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η μάνατζέρ της, Κίμπερλι Χόλαντ, μίλησε στο NBC για την ανυπομονησία της Αμερικανίδας πρωταθλήτριας να φέρει στον κόσμο το παιδί της, αλλά και την αγωνία που είχε για τον τοκετό.

«Σε γενικές γραμμές ο διάλογος που είχαμε αφορούσε τις νέες αρχές. Θα ήταν το πιο τυχερό μωρό στον κόσμο, γιατί είχε τόση αγάπη να του δώσει», ανέφερε αρχικά η Χόλαντ.

Η μάνατζερ τόνισε την ανησυχία που της είχε προκαλέσει το γεγονός πως η Μπόουι έδειχνε να έχει παραμελήσει τον εαυτό της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Μάλιστα, σε ερώτηση που της είχε κάνει, σχετικά με τα ιατρικά ραντεβού που προηγούνται του τοκετού, είχε απαντήσει πως δεν ήθελε να γεννήσει σε νοσοκομείο.

«Θα έπρεπε να το είχαμε χειριστεί διαφορετικά για να είμαστε σίγουροι πως θα γίνουν τα πάντα όπως πρέπει», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την αυτοψία, η Μπόουι ζύγιζε 43,5 κιλά όταν άφησε την τελευταία της πνοή, παρότι ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. «Ποτέ δεν έτρωγε πολύ», ανέφερε για το γεγονός η Χόλαντ και πρόσθεσε: «Είχα αρχίσει να τη συμβουλεύω, αλλά με σταμάτησε απότομα, μου έλεγε ότι το μωρό είναι καλά. Αυτό ήταν το σημάδι μου για να μην το συνεχίσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x