Γενικά

Νέος γενικός γραμματέας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ο Παναγιώτης Γκιώνης

Παράλληλα με την αγωνιστική του παρουσία στα διεθνή τραπέζια του πινγκ πονγκ, ο Παναγιώτης Γκιώνης θ’ ασχοληθεί πλέον και με τα διοικητικά της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Στη συνεδρίαση της Τετάρτης το ΔΣ της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ψήφισε την ανάληψη της θέσης του γενικού γραμματέα από τον Παναγιώτη Γκιώνη. Η θέση είχε μείνει κενή από την προηγούμενη βδομάδα ουσιαστικά όταν το ΔΣ εξέλεξε τον Σωκράτη Παπασάβογλου ως νέο πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής.

Ο μέχρι σήμερα γενικός γραμματέας της ΕΦΟΕπΑ είχε υποβάλει προφορικά την παραίτησή του, καθώς είναι παράλληλα και πρόεδρος στην Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας και δεν θα μπορούσε ν’ ανταποκριθεί στις πολύ αυξημένες αρμοδιότητες.

Ο Παναγιώτης Γκιώνης εξέφρασε το ενδιαφέρον και την επιθυμία ν’ αναλάβει γενικός γραμματέας, ξέροντας ότι θα μείνει για αρκετό χρονικό διάστημα εκτός δράσης, λόγω του τραυματισμού του στο πόδι, ο πρόεδρος του ΔΣ, Κώστας Παπαγεωργίου, ανταποκρίθηκε στην ιδέα κι, έτσι, πρότεινε στη διοίκηση το όνομα του επί χρόνια συμπαίκτη του στις Εθνικές ομάδες.

Το Συμβούλιο αντιμετώπισε θετικά τη νέα προοπτική και στη συνεδρίαση της Τετάρτης παραιτήθηκε επίσημα ο Παπασάβογλου και τον αντικατέστησε ο Γκιώνης.

Εννοείται ότι δεν είναι προσωρινή λύση ο πρωταθλητής των πέντε Ολυμπιακών συμμετοχών.
Συνεχίζει, βεβαίως, την καριέρα του στο εξωτερικό και με την Εθνική ομάδα, ωστόσο το σκεπτικό είναι να εκμεταλλευτεί το μακρύ χρονικό διάστημα που δεν θα έχει πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις για να μάθει καλά τα καθήκοντά του χωρίς να επιβαρυνθεί καθόλου το πρόγραμμά του.


Η νέα σύνθεση το ΔΣ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.:
Πρόεδρος: Σωκράτης Παπασάβογλου
Αντιπρόεδρος: Γιάννης Κορδούτης
Γενικός Γραμματέας: Δρ. Μιχάλης Κατσικαδέλης, PhD
Μέλη: Τίνα Κρόττα
Σπύρος Κιούφης
Δημήτρης Παπαδημητρίου
Κωστής Αναγνώστου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x