Μαχητικά Αθλήματα

Νουρμαγκομέντοφ: «Ήξερα εδώ και έναν μήνα για την επιστροφή του Κριστιάνο στην Γιουνάιτεντ»

Λέει αλήθεια ή... τρολάρει; Ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ αποκάλυψε ότι ήξερε εδώ και έναν μήνα για την επιστροφή του Κριστιάνο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Φαίνεται πως ο μόνος που δεν ξαφνιάστηκε από την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ.

Ο μεγάλος αστέρας του UFC και του ΜΜΑ, ο οποίος διατηρεί καλές σχέσεις με τον Κριστιάνο, μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Μόσχα στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης αποκάλυψε ότι η εξέλιξη αυτή δεν τον ξάφνιασε καθώς ο Πορτογάλος σούπερ σταρ τον είχε προετοιμάσει για αυτή σε μια συνάντηση που είχαν.

«Πριν περίπου έναν μήνα μου είχε πει ότι γυρίζει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ανέφερε ο “the eagle” όπως είναι το παρατσούκλι του και συνέχισε:

«Το περίμενα αυτό το deal να γίνει. Νομίζω ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του ταιριάζει περισσότερο σαν ομάδα από την Γιουβέντους. Για μένα η μεταγραφή αυτή δεν ήταν έκπληξη», κατέληξε.

Φυσικά και το μεγάλο ερώτημα που τίθεται είναι αν λέει αλήθεια ο Ρώσος μαχητής ή... τρολάρει. Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι πως ο Νουρμαγκομέντοφ δεν έχει συνηθίσει να κάνει τέτοιες δηλώσεις ή να ψεύδεται όταν μιλάει στον Τύπο. Κάτι που εάν ισχύει και τώρα στην περίπτωσή του Κριστιάνο και την μεγάλη έκπληξη στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών, δεν ήταν τόσο μεγάλη έκπληξη...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x