Στίβος

Ντοπέ ο Ούτζα, χάνει το μετάλλιο η Βρετανία

Θετικός σε απαγορευμένη ουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο βρέθηκε την Πέμπτη ο Σι Τζέι Ούτζα και η Βρετανία ίσως χάσει το ασημένιο μετάλλιο στα 4Χ100 στην ιαπωνική πρωτεύουσα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Πρόβλημα για τον Σι Τζέι Ούτζα και τη βρετανική ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 στο Τόκιο. Ο πρώην πρωταθλητής Ευρώπης στα 60 μέτρα στον κλειστό στίβο βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία σε έλεγχο που υποβλήθηκε μετά τον τελικό του αγωνίσματος στην ιαπωνική πρωτεύουσα, όπου η τετράδα της χώρας του πήρε το ασημένιο μετάλλιο.

Έτσι, σύμφωνα με την AIU, ο σπρίντερ θα τιμωρηθεί με προσωρινό αποκλεισμό από τους αγώνες στίβου, ενώ, αν βρεθεί θετικό και το δεύτερο δείγμα του, τότε θα "φάει" δύο χρόνια η Βρετανία θα χάσει το μετάλλιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x