Κολύμβηση

Ντουντουνάκη: «Ήθελα έναν καλύτερο χρόνο αλλά χαίρομαι που συμμετείχα στον τελικό»

Διαβάστε τι ανέφερε η Άννα Ντουντουνάκη στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την κούρσα της.

Έναν καλύτερο χρόνο θα ήθελε να έχει πετύχει στον τελικό των 100 μέτρων πεταλούδας η Άννα Ντουνουνάκη όπως παραδέχθηκε σε δηλώσεις της μετά το τέλος της κούρσας. Η αθλήτρια της Team Future της Bwin όμως τόνισε έμεινε ικανοποιημένη από την συμμετοχή της στον τελικό αλλά και την 5η θέση που κατέκτησε σε αυτόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Άννα Ντουντουνάκη στην ΕΡΤ: Για την κούρσα της:

"Ήμουν πιο ήρεμη σε σχέση με χθες. Παρ' όλα αυτά ήθελα έναν καλύτερο χρόνο να είμαι ειλικρινής. Ο αρχικός στόχος ήταν να μπω στον τελικό, χαίρομαι που το κατάφερα αλλά επειδή έχω δουλέψει πολύ από την αρχή της χρονιάς, ήρθα με στόχο να φτάσω το ατομικό μου ρεκόρ.
Είναι μια καλή αρχή, είμαι ευχαριστημένη για την πέμπτη θέση, αλλά όταν επενδύεις πολλά, περιμένεις πολλά πίσω. Όταν ανεβαίνεις τόσο δύσκολο είναι να διαχειριστείς την όλη κατάσταση. Ήταν μια αξιοπρεπής εμφάνιση, πίστευα ότι μπορούσα περισσότερο".


Για το ότι εκπλήρωσε τον στόχο της που είναι η πρόκριση σε τελικό και έχει μπροστά της να ξεπεράσει το ατομικό ρεκόρ:

"Ισχύει. Ο στόχος μου για σήμερα αυτός ήταν. Είχα πει ότι θα μπω σε αυτή την κούρσα και θα σκεφτώ τι κάνω εγώ. Ούτε θα κοιτάξω τις άλλες, ούτε θα σκεφτώ το πόσο μπορεί να πάνε. Να κάνω εγώ το καλύτερο που μπορώ.
Δεν μπορώ να πω ότι έκανα κάτι λάθος, αλλά θα μπορούσε να πάει καλύτερα η κούρσα. Ήμουν αρκετά πιεσμένη χθες και έπαιξε ρόλο, είχα πολύ βάρος πάνω μου. Μου πήρε ενέργεια όλο αυτό. Πέρα από αυτό εντάξει, είμαι πέμπτη στον κόσμο και είναι καλό από μόνο του. Επειδή ο μεγάλος στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, γι' αυτό είμαι συγκρατημένοι".


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x