Κολύμβηση

Ντουντουνάκη: «Μεγάλος στόχος οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Η Άννα Ντουντουνάκη, χρυσή πρωταθλήτρια κολύμβησης στα 50μ. πεταλούδα, μιλά στους «Αταίριαστους».

Ικανοποιημένη για το χρυσό μετάλλιο στα 50μ. πεταλούδας στο Ευρωπαϊκό 25άρας πισίνας αλλά αποφασισμένη να συνεχίσει και για άλλες διακρίσεις δήλωσε η αθλήτρια της Team Future της bwin, Άννα Ντουντουνάκη, που φιλοξενήθηκε στους «Αταίριαστους» του ΣΚΑΪ.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Ήρθε αυτό το μετάλλιο την καλύτερη στιγμή, στην αρχή της ολυμπιακής χρονιάς, με πολλή προσπάθεια και πολύ κόπο. Βλέπω ότι η δουλειά που κάναμε είχε αποτέλεσμα και μου δίνει πίστη για τη συνέχεια. Ο μεγάλος στόχος για φέτος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες και γι’ αυτό είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για μένα, έχω προσαρμόσει τα πάντα γι’ αυτόν τον σκοπό. Ένα μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά στόχος είναι να καταρρίψω ξανά το πανελλήνιο ρεκόρ. Όλες οι σεζόν έχουν πολλή προπόνηση, αλλά η ολυμπιακή χρονιά έχει ακόμη περισσότερο. Κι αυτό που δεν ξέρεις ότι έχεις, το ανακαλύπτεις σε μια ολυμπιακή χρονιά και είναι όλοι λίγο παραπάνω», τόνισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Παράλληλα αναφέρθηκε για το σκληρή πρόγραμμα προετοιμασίας που ακολουθεί: «Έχουμε συνήθως εννιά προπονήσεις στο νερό και τρεις στο γυμναστήριο μέσα σε μια εβδομάδα. Μιλάμε για δύο ώρες το πρωί και άλλες δύο με δυόμισι το απόγευμα. Και όλη την υπόλοιπη μέρα πρέπει να ξεκουραστείς, να φας καλά και ουσιαστικά προσαρμόζεις όλο σου το πρόγραμμα σε αυτό. Προσπαθώ να διατηρώ μια ισορροπία με την προσωπική μου ζωή. Πάντα μου άρεσε να βγαίνω και να διασκεδάζω. Τώρα είναι ολυμπιακή χρονιά και επειδή δεν ξέρω για πόσο ακόμη θα έχω τη χαρά να το κάνω, έχω αφοσιωθεί σε αυτό. Γι’ αυτό έχω ζητήσει σε όλους τους δικούς μου ανθρώπους να δείξουν κατανόηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x