Κολύμβηση

Στην πέμπτη θέση του τελικού των 100 μέτρων πεταλούδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου η Ντουντουνάκη

Στην πέμπτη θέση του τελικού των 100 μέτρων πεταλούδα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου, τερμάτισε η Άννα Ντουντουνάκη!

Την πέμπτη θέση στον τελικό των 100 μέτρων πεταλούδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που διεξάγεται στην Ντόχα του Κατάρ, κατέλαβε η Άννα Ντουντουνάκη.

Στον πρώτο της τελικό σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, η 28χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια και μέλος της team future της bwin πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά της σε 57.62 δευτερόλεπτα.

Στην πρώτη θέση τερμάτισε (σε 56.68 δευτερόλεπτα) η Γερμανίδα, Αντζελίνα Κόλερ, με το ασημένιο μετάλλιο να πηγαίνει στην Κλερ Κουρζάν από τις ΗΠΑ και το χάλκινο στην Λουίζ Χάνσον από τη Σουηδία.



«Ήμουν πιο ήρεμη σε σχέση με χθες. Παρ' όλα αυτά ήθελα έναν καλύτερο χρόνο να είμαι ειλικρινής. Ο αρχικός στόχος ήταν να μπω στον τελικό, χαίρομαι που το κατάφερα αλλά επειδή έχω δουλέψει πολύ από την αρχή της χρονιάς, ήρθα με στόχο να φτάσω το ατομικό μου ρεκόρ. Είναι μια καλή αρχή, είμαι ευχαριστημένη για την πέμπτη θέση, αλλά όταν επενδύεις πολλά, περιμένεις πολλά πίσω. Όταν ανεβαίνεις τόσο δύσκολο είναι να διαχειριστείς την όλη κατάσταση. Ήταν μια αξιοπρεπής εμφάνιση, πίστευα ότι μπορούσα περισσότερο», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά την παρουσία της στον τελικό η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x