Στίβος

Παγκόσμιο ρεκόρ από Νπουπλάντις στο επί κοντώ!

Μετά τα τέσσερα παγκόσμια ρεκόρ στον κλειστό, έφτασε η ώρα να κάνει ένα δεύτερο και στον ανοιχτό στίβο στο επί κοντώ ο Μόντο Ντουπλάντις και, μάλιστα, μέσα στη χώρα του.

Ακόμα στον αέρα της Στοκχόλμης βρίσκεται ο Μόντο Ντουπλάντις. Ο Σουηδός άλτης του επί κοντώ, «χρυσός» Ολυμπιονίκης, παγκόσμιος πρωταθλητής και ρέκορντμαν, ξεπέρασε τα 6.16 στο Diamond League στίβου της πρωτεύουσας της πατρίδας του και σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ, το δεύτερο στον ανοιχτό στίβο, μετά τα τέσσερα στον κλειστό, ξεπερνώντας τα 6.15 στης Ρώμης.

Έτσι, ο 23χρονος έφτασε τα έξι παγκόσμια ρεκόρ συνολικά, όμως τα 6.18 στον κλειστό παραμένει το απόλυτο ρεκόρ, όπως αναφέρει επίσημα η WA.

Την κορυφαία φετινή επίδοση στα 400 μέτρα σημείωσε ο Αλισον Ντος Σάντος με 46.80, χρόνος που αποτελεί και ρεκόρ μίτινγκ.

Κορυφαία φετινή επίδοση για τον Λοκιλιόμο Λομπαλού στα 3.000 μέτρα με χρόνο 7.29.48, επίδοση που αποτελεί ατομικόρ ρεκόρ για τον ίδιο.

Ρεκόρ αγώνων και καλύτερη φετινή επίδοση για τη Φέμκε Μπολ στα 400 μέτρα με εμπόδια, με την Ολλανδέζα, "χρυσή" παγκόσμια πρωταθλήτρια κλλειστού στίβου στα 400 μέτρα στο Βελιγράδι, να τερματίζει σε 52.27.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x