Θαλάσσια Σπορ

«Άγγιξε» το μετάλλιο στο Βελιγράδι ο Ντούσκος

Στην τέταρτη θέση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος του σκιφ τερμάτισε ο Στέφανος Ντούσκος, χάνοντας το χάλκινο μετάλλιο για 23 εκατοστά του δευτερολέπτου!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μια ανάσα από το πρώτο μετάλλιο της καριέρας του σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σκιφ ανδρών έφτασε ο Στέφανος Ντούσκος. Χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, με τον 26χρονο Ολυμπιονίκη να τερματίζει στην 4η θέση στο Βελιγράδι.

Ο Έλληνας αθλητής έκανε υπερπροσπάθεια στα τελευταία 500 μέτρα, όμως έχασε το μετάλλιο για 23 εκατοστά του δευτερολέπτου, με τον Νεοζηλανδό Τόμας Μάκιντος να τερματίζει 3ος.

Συνολικά, ο Ντούσκος -που έχει εξασφαλίσει ήδη την ολυμπιακή πρόκριση- κάλυψε τα 2.000μ. σε 6:40.56.

H κατάταξη στον τελικό του σκιφ:

1. Όλιβερ Ζίντλερ (Γερμανία) 6:38.08
2. Σίμον φαν Ντορπ (Ολλανδία) 6:39.26
3. Τόμας Μάκιντος (Νέα Ζηλανδία) 6:40.33
4. Στέφανος Ντούσκος (Ελλάδα) 6:40.56
5. Σβέρι Νίλσεν (Δανία) 6:48.19
6. Νταμίρ Μάρτιν (Κροατία) 7:06.39

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x