Μαχητικά Αθλήματα

Ο Νουρμαγκομέντοφ αποκάλεσε τα ring girls άχρηστα και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

Ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ υποβάθμισε τον ρόλο των ring girls προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

Ο πρωταθλητής του ΜΜΑ, Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, χαρακτήρισε με υποτιμητικά σχόλια τα ring girls και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

«Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά τα ring girls είναι τα πιο άχρηστα πλάσματα στα μαχητικά αθλήματα. Ποιος είναι ο λόγος ύπαρξής τους; Θα μπορούσαμε να βλέπουμε σε ποιον γύρο είμαστε και στις οθόνες. Καταλαβαίνω πως είναι κομμάτι της παράδοσης, αλλά η ιστορία έχει πολλά λάθη και πρέπει να τα διορθώνουμε. Η ιστορία λέει πως είναι άχρηστα τα ring girls, αυτή είναι η άποψή μου», ανέφερε.

Ένας άλλος μεγάλος αθλητής του ΜΜΑ, ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, καυτηρίασε τα λόγια του Νουρμαγκομέντοφ με ένα καρτούν που παρουσιάζει τον Ρώσο να… κλείνει τα μάτια του μπροστά στις όμορφες παρουσίες στο οκτάγωνο.



Ένα από τα πιο διάσημα ring girls, η Αριάνι Σελέστ, απάντησε μέσω Instagram στον Νουρμαγκομέντοφ. «Είμαστε κάτι παραπάνω από ring girls, έχουμε αφιερώσει πολύ χρόνο στην προώθηση του UFC και τους fans των μαχητικών αθλημάτων ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο. Έχω καταφέρει μέσα από αυτή τη δουλειά να χτίσω τρία σπίτια και μπορεί να μας λέτε άχρηστες, αλλά έχουμε δουλέψει σκληρά γι’ αυτό. Δεν χρειάζεται να σας αρέσω, αλλά θα πρέπει να με σέβεστε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x