Γενικά

Οι αντίπαλοι Σγουρόπουλου/Μπογκντάνοβα στο ομαδικό πινγκ πονγκ των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων

Οι αγώνες για τα μετάλλια στο απλό και οι κληρώσεις για τα γκρουπ στο ομαδικό έδωσαν τη συνέχεια στο Ολυμπιακό τουρνουά νέων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο Μπουένος Άιρες.

Το πρόγραμμα της τέταρτης ημέρας στο «Tecnopolis Park» ολοκληρώθηκε στις 02:00 ώρα Ελλάδας και το πρόγραμμα της Παρασκευής έχει ρεπό. Εκείνη την ημέρα παίρνει σειρά το ομαδικό και η Ελλάδα θα έχει κι εκεί παρουσία με τον Γιάννη Σγουρόπουλο και τη Ναντέζντα Μπογκντάνοβα.

Το δίδυμο με την αθλήτρια από τη Λευκορωσία είναι νούμερο 14 στα φαβορί του ομαδικού κι επισήμως αναφέρεται στο τουρνουά ως Mix Europe 3. Στα προκριματικά κληρώθηκε στο δεύτερο γκρουπ και θ’ αντιμετωπίσει τους Λιν Γιουν Τζου/Σου Πέι Λινγκ από την κινεζική Ταϊπέι (επικεφαλής), τους Γιαν Μαρί Νάιρε/Αννίκα Λάντστρομ από τις Φιλιππίνες και τη Φινλανδία αντίστοιχα (Mix Intercontinental 2) και τους Νάθαελ Έλις Χαμντούν/Λι Κα Γε από την Τυνησία και το Χονγκ Κονγκ αντίστοιχα (Mix Intercontinental 1).

Το ελληνολευκορωσικό ζευγάρι κληρώθηκε από τη δεύτερη σειρά των seeding κι έχει ως αρχικό στόχο την πρόκριση στο ταμπλό των «16».

Για το δεύτερο γκρουπ, ο Σγουρόπουλος και η Μπογκντάνοβα θα δώσουν δύο ματς την Παρασκευή κι ένα το Σάββατο.


Το πρόγραμμα των αγώνων του Σγουρόπουλου στο γκρουπ του ομαδικού (σε ώρες Ελλάδας):

Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου:
Στις 16:00 Σγουρόπουλος/Μπογκντάνοβα-Νάιρε/Λάντστρομ
Στις 23:30 Λιν Τζου/Σου Πέι-Σγουρόπουλος/Μπογκντάνοβα

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου:
19:00 Σγουρόπουλος/Μπογκντάνοβα-Χαμντούν/Λι Κα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x