Γενικά

Οι αντίπαλοι του Φοίνικα Πειραιά στη δεύτερη φάση του E.T.T.U. Cup γυναικών

Μία ακόμα ευρωπαϊκή εμπειρία και ένα ακόμα ωραίο ταξίδι...

Ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας Πειραιά θ’ αγωνιστεί στο Λουξεμβούργο για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ένωσης γυναικών στην επιτραπέζια αντισφαίριση και χωρίς το παραμικρό άγχος για την πρόκριση θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό.

Το περασμένο σαββατοκύριακο στο Βέλγιο έφτασε στον στόχο του με τη δεύτερη θέση από το γκρουπ Β της πρώτης φάσης και σε δύο εβδομάδες θα πάει στο …διπλανό Λουξεμβούργο. Κληρώθηκε στο γκρουπ C και θ’ αντιμετωπίσει την τοπική Ρουντ Σάιρ, που είναι, επίσης, επικεφαλής και διοργανωτής του ομίλου, την ισπανική Αρτεάλ και την ολλανδική Ντεν Χέλντερ/Νόρντκοπ. Οι αγώνες θα γίνουν στις 20 και 21 Οκτωβρίου.

Στη συγκεκριμένη φάση σχηματίστηκαν, επίσης, τέσσερα γκρουπ και οκτώ ομάδες είχαν βρεθεί απευθείας εκεί με βάση τη θέση τους στα seeding. Στον τρίτο γύρο, όπου αρχίζουν τα «νοκ άουτ» ματς και περιμένουν αντιπάλους τα οκτώ πρώτα φαβορί του E.T.T.U. Cup, θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες από το κάθε γκρουπ.

Η Ρουντ Σάιρ είναι στο νούμερο «3» των φαβορί στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης και γι’ αυτό μπήκε επικεφαλής στο αντίστοιχο γκρουπ. Κατευθείαν, βάσει των seeding, βρέθηκε στη δεύτερη και η Αρτεάλ, ενώ την πρόκριση από την πρώτη φάση πήρε το περασμένο σαββατοκύριακο το ολλανδικό κλαμπ όταν τερμάτισε αήττητο στην κορυφή του γκρουπ C.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x