Στίβος

Οι μεγαλύτεροι εμποδιστές πάνε Γιουτζίν

Οι διοργανωτές του Diamond League του Γιουτζίν ανακοίνωσαν την παρουσία των μεγαλύτερων εμποδιστών του κόσμου στα υψηλά εμπόδια τον ερχόμενο Μάιο στο Όρεγκον.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Ρίο, Ομάρ ΜακΛίοντ, επιστρέφει στο μίτινγκ στο οποίο είχε πάρει τη νίκη στην περυσινή διοργάνωση.

Παρών θα είναι και ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Λονδίνου το 2012, Αριες Μέριτ, ο οποίος έχει κάνει εγχείρηση αφαίρεσης νεφρού.

Ο τρίτος της παρέας θα είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωταθλητής Ευρώπης, Σεργκέι Σουμπένκοφ, που μόλις την περασμένη εβδομάδα οριστικοποίησε τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου του Λονδίνου.

Ο βετεράνος Αμερικανός και παγκόσμιος πρωταθλητής του 2013, Ντέιβιντ Όλιβερ, θα δώσει το «παρών» για δέκατη φορά.

Οι Γάλλοι πρωταθλητές Πασκάλ Μαρτινό-Λαγκάρντ και Ντιμίτρι Μπασκού είναι πάντα ικανοί για μεγάλες επιδόσεις, ενώ όλους τους προηγούμενους θα τους πλαισιώσει ο Ούγγρος πρωταθλητής, Αντριου Πότζι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x