Στίβος

Οι νέες συμμετοχές στα «Παπαφλέσσεια»

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του περίφημου μίτινγκ στίβου «Παπαφλέσσεια» στην Καλαμάτα έχει ξεκινήσει αυτήν την εβδομάδα.

Τα φετινά «Παπαφλέσσεια» θα γίνουν το ερχόμενο Σάββατο στην Καλαμάτα και αναμένεται να έχουν αρκετή από τη «λάμψη» του παρελθόντος με την παρουσία σημαντικών Ελλήνων και ξένων πρωταθλητών στίβου.

Η παρουσία του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος αποτελεί από μόνο της μια σπουδαία στιγμή για τη διοργάνωση, η οποία φέτος εντάχθηκε στο καλεντάρι της WA και της EΕA.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο θα κυνηγήσει ένα μεγάλο άλμα.

Από ελληνικής πλευράς, μεταξύ άλλων, θα συμμετάσχει η πρωταθλήτρια Ευρώπης και παγκόσμια πρωταθλήτρια Κ20 στον ακοντισμό, Ελίνα Τζένγκο, και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ20 στο τριπλούν, Σπυριδούλα Καρύδη, η οποία θα αγωνιστεί στο μήκος.

Ο Παναγιώτης Τριβιζάς θα αγωνιστεί στα 100 μέτρα, ο Δημήτρης Τσίτσος στον ακοντισμό, ο Δημήτρης Τσιάμης και ο Νίκος Ανδρικόπουλος στο τριπλούν, ο Χρήστος Κοτίτσας στα 800 μέτρα, η Ελισάβετ Πεσιρίδου και η Αναΐς Καραγιάννη στα 100 μέτρα με εμπόδια, η Άρτεμις Αναστασίου σε 100 και 200 μέτρα και η Τατιάνα Γκούσιν στο ύψος.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ από τις 18:00 μέχρι τις 20:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x