Στίβος

Οι συμμετοχές στα «Βενιζέλεια»

Οι Τεντόγλου, Φραντζεσκάκης, Δημητράκης, Ζήκος, Σπανουδάκη, Γκούσιν, Ειρήνη Βασιλείου, Φέρρα, Πεσιρίδου και Καρύδη είναι τα σημαντικότερα ονόματα αθλητών στίβου που θα συμμετάσχουν στα «Βενιζέλεια».

Με σημαντικά ονόματα του ελληνικού στίβου θα διεξαχθούν τα φετινά «Βενιζέλεια» στα Χανιά, 29-30 του μήνα.
Στο φετινό μίτινγκ θα συμμετάσχουν οι περισσότεροι Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, τα αγωνίσματα των οποίων συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα, ενώ θα δώσουν το "παρών" και κορυφαίοι ξένοι πρωταθλητές.

Οι κανονισμοί της ΕΕΑ απαιτούν τη συμμετοχή σε κάθε αγώνισμα τριών τουλάχιστον Ευρωπαίων αθλητών από τρεις διαφορετικές χώρες και επιπλέον τη συμμετοχή Ελλήνων πρωταθλητών. Σε περίπτωση, μάλιστα, που εγκριθεί η αναμενόμενη οικονομική ενίσχυση της ΓΓΑ, όπως γίνεται τα τελευταία σαράντα χρόνια, οι αγωνιστικές συνθήκες θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο.

Μέχρι σήμερα, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να αγωνιστούν στην κρητική πόλη πρωταθλητές και πρωταθλήτριες από 27 και περισσότερες χώρες.

Οι πρώτες συμμετοχές Ελλήνων πρωταθλητών που ανακοινώθηκαν την Τρίτη είναι οι: Μίλτος Τεντόγλου (Μήκος), Χρήστος Φραντζεσκάκης (Σφύρα), Ανδρέας Δημητράκης (1.500), Κώστας Ζήκος (100), Ραφαέλα Σπανουδάκη (100), Τατιάνα Γκούσιν (ύψος), Ειρήνη Βασιλείου (400), Ανδριάννα Φέρρα (400), Ελισάβετ Πεσιρίδου (100 Εμπ.) – Σπυριδούλα Καρύδη (Τριπλούν).

Στα αγωνίσματα, θα συμμετάσχει και μεγάλος αριθμός αθλητών– αθλητριών των σωματείων της Κρήτης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x