Γενικά

Οι συνθέσεις και τα ζευγάρια στο διπλό για την Ελλάδα στο Europe Youth τουρνουά πινγκ πονγκ του Λουτ

Δύο ελληνικές ομάδες στη μία κατηγορία και τρεις στην άλλη σχηματίστηκαν για το Greek Open μικρών ηλικιών, που εντάσσεται στα Europe Youth Series 2023 της ETTU στο Λουτράκι, 25-29 Οκτωβρίου.

Στο τέταρτο τουρνουά του Europe Youth Series 2023 της ETTU που θα διεξαχθεί στο Λουτράκι, το ομαδικό θα διεξαχθεί με μικτές ομάδες ως γνωστόν και σε κάθε μία πρέπει να βρίσκονται δύο αθλητές και ισάριθμες αθλήτριες.

Στις εγκαταστάσεις του Sport Camp η Ελλάδα θα εμφανίσει τρεις ομάδες στην κατηγορία παιδιών έως 13 ετών και δύο σε εκείνη των παιδιών έως 15 ετών.

Από ‘κει και πέρα, η εκπροσώπηση θα είναι πλατιά και στα ατομικά αγωνίσματα του απλού και του διπλού, μάλιστα εκεί οι παμπαίδες κι οι παγκορασίδες έχουν το δικαίωμα ν’ αγωνιστούν και στην αμέσως επόμενη ηλικιακή κατηγορία. Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ανακοινώνει τις συνθέσεις των αντιπροσωπευτικών μας ομάδων, όπως και τα ελληνικά ζευγάρια.

Πριν από αυτό, θ’ αναφέρουμε τα σωματεία των συνολικά 28 αθλητών/τριών μας που θα δοκιμάσουν νέα αγωνιστική εμπειρία και θα δώσουν χρήσιμα τεστ και με ξένους αθλητές σε ελληνικό έδαφος.

Η κατηγορία αγοριών Under 13: Γιάννης Κιοσελόγλου (ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου), Κωνσταντίνος Αλεξούδης, Κωνσταντίνος Ισαακίδης (ΓΣ Φιλία Ορεστιάδας), Σπύρος Φουσέκης, Νίκος Αγγελίδης, Στέφανος Μαυροματάκης, Μιχάλης Μπιτχαβάς (ΑΕΣ Ίκαρος Καστριτσίου), Δημήτρης Γεωργαλλίδης (ΣΠΑ Λυκόβρυσης Πεύκης), Δημήτρης-Μάριος Αλεξανδρίδης, Γιώργος Σασσάνης, Ιωάννης Σαρηγιάννης (Τελαμών Σαλαμίνας)

Η κατηγορία κοριτσιών Under 13: Δέσποινα Δημητρίου, Αθανασία Γκόγκα, Αφροδίτη-Ιωάννα Σαρισκάκη (ΓΑΣ Ελευσίς), Άννα-Φανουρία Μήτκα (ΧΑΝ Θεσσαλονίκης), Ελπίδα Τασιού (ΑΟ Θέρμης Θερμαίος), Σοφία Φίλη (ΑΟ Προφήτη Ηλία Πειραιά)

Η κατηγορία αγοριών Under 15: Γιάννη Κούτρα, Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής, Αναστάσιος Φουσέκης (ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου), Κώστας Φάκαρος (ΑΟ Φοίνιξ Αγίας Σοφίας Πειραιά), Θεοφάνης-Γιώργος Μήτκας, Χρήστος Τσιώτος (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Μαρκ-Λούκας Στάφορντ (Ρουφ 80)

Η κατηγορία κοριτσιών Under 15: Βασιλική Μπουλά, Στέλλα Μαυροματάκη, Άντζελα Νούρε (ΟΑ Χανίων), Αλεξάνδρα Μπιτχαβά (Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών)

Οι συνθέσεις των ελληνικών χρωμάτων στο ομαδικό (σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Προπονητών της ΕΦΟΕπΑ):
Στην κατηγορία U13:
Ελλάδα 1: Αλεξούδης, Φουσέκης Σπ. – Μήτκα, Φίλη
Ελλάδα 2: Γεωργαλλίδης, Αγγελίδης – Δημητρίου, Σαρικάκη
Ελλάδα 3: Φουσέκης Αν., Ισααακίδης - Γκόγκα, Τασιού

Στην κατηγορία U15:
Ελλάδα 1: Κούτρα, Κιοσελόγλου – Μπουλά, Μπιτχαβά
Ελλάδα 2: Φάκαρος, Μήτκας – Μαυροματάκη, Νούρε

Σημειωτέον ότι κάποια παιδιά δεν είχαν δείξει ενδιαφέρον για το ομαδικό. Τα ελληνικά δίδυμα για το διπλό όπου για τους μικρότερους σε ηλικία αθλητές θα υπάρχει συμμετοχή και στην επόμενη κατηγορία, είναι:
Στην κατηγορία αθλητών U13:
Αλεξανδρίδης/Σασσάνης
Αλεξούδης/Ισαακίδης
Αγγελίδης/Γεωργαλλίδης
Μπιτχαβάς/Σαρηγιάννης
Φουσέκης Σπ./Μαυροματάκης

Στην κατηγορία αθλητριών U13:
Δημητρίου/Σαρικάκη
Φίλη/Γκόγκα
Μήτκα/Τασιού

Στην κατηγορία αθλητών U15:
Φάκαρος/Μήτκας
Κούτρα/Κιοσελόγλου
Φουσέκης Αν./Σαμπαλής
Στάφορντ/Τσιώτος

Στην κατηγορία αθλητριών U15:
Μπιτχαβά/Νούρε
Μπουλά/Μαυροματάκη

Αν τυχόν χρειαστούν αλλαγές στο αρχικά δημοσιευμένο αγωνιστικό πρόγραμμα, λόγω της μικρής συμμετοχής τότε αυτές θα γίνουν στην πορεία. Το σύστημα διεξαγωγής για το αγώνισμα του ομαδικού, όπου αναμένεται να υπάρχουν από τέσσερις ομάδες σε κάθε κατηγορία, δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x