Στίβος

Οι δέκα υποψήφιες για κορυφαία αθλήτρια στίβου του 2022

Η WA ανακοίνωσε την Τετάρτη τις δέκα υποψήφιες για κορυφαία αθλήτρια στίβου του 2022 μετά και τις δύο μεγάλες διοργανώσεις κλασικού αθλητισμού το περασμένο καλοκαίρι.

Έγιναν γνωστές οι υποψήφιες για κορυφαία αθλήτρια στίβου του 2022. Η WA ανακοίνωσε την Τετάρτη τις δέκα που διεκδικούν τον συγκεκριμένο τίτλο και στα ονόματα περιλαμβάνονται εννιά παγκόσμιες πρωταθλήτριες στο Όρεγκον και μία πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Μόναχο.

Ήτοι, υποψήφιες είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια και ρεκορντγούμαν στα 100 μέτρα με εμπόδια, Τόμπι Αμούσαν, η παγκόσμια πρωταθλήτρια και κάτοχος της κορυφαίας φετινής επίδοσης στη σφαιροβολία, Τσέις Ιλι, η παγκόσμια πρωταθλήτρια και κάτοχος της κορυφαίας φετινής επίδοσης στα 100 μέτρα, Σέλι-Αν Φρέιζερ, η παγκόσμια πρωταθλήτρια σε 20 και 35 χιλιόμετρα βάδην, Κίμπερλι Γκαρσία, και η παγκόσμια πρωταθλήτρια και κάτοχος της κορυφαίας φετινής επίδοσης στα 200 μέτρα, Σέρικα Τζάκσον.

Επίσης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια και κάτοχος της κορυφαίας φετινής επίδοσης στα 1.500 μέτρα, Φέιθ Κίπιεγκον, η παγκόσμια πρωταθλήτρια και ρεκορντγούμαν στα 400 μέτρα με εμπόδια, Σίντνεϊ ΜακΛάφλιν, η παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 400 μέτρα σε ανοιχτό και κλειστό στίβο, Σόνι Ουίμπο, η παγκόσμια πρωταθλήτρια και ρεκορντγούμαν στο τριπλούν, Γιουλιμάρ Ρόχας, και η πρωταθλήτρια Ευρώπης και "ασημένια" στο Ορεγκον στο ύψος, Γιαροσλάβα Μάχουτσικ.



Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται στις 31 του μήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x