Γενικά

Οι ώρες των αγώνων στα πλέι οφ της κορυφαίας τετράδας στην Α1 επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών

Ο τελευταίος τίτλος της χρονιάς σε διασυλλογικό επίπεδο στην επιτραπέζια αντισφαίριση θα κριθεί την επόμενη βδομάδα και οι ομάδες των πλέι οφ για τις θέσεις 1-4 προετοιμάζονται πυρετωδώς.

Τόπος διεξαγωγής των πλέι οφ για τις θέσεις 1-4 στην επιτραπέζια αντισφαίριση είναι η ομοσπονδιακή αίθουσα στο ΣΕΦ, οι ημιτελικοί θα γίνουν την Τετάρτη 25 Μαΐου, την επόμενη μέρα θ’ ακολουθήσουν ο αγώνας για τις θέσεις 3-4 και ο τελικός για την ανάδειξη πρωταθλητή και η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ανακοίνωσε τις ώρες των αγώνων.

Στις 17:00 θα γίνει ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ Ολυμπιακού και ΟΕΑ Ρεθύμνου και στις 19:00 ο δεύτερος, με αντιπάλους τον ΑΣ Πέρα Αθηνών και τον Παναθηναϊκό. Την Πέμπτη 26 Μαΐου οι ηττημένοι των ημιτελικών θ’ αναμετρηθούν στις 13:30 για το χάλκινο μετάλλιο, ενώ οι νικητές θα διεκδικήσουν στις 16:00 το πρωτάθλημα Ελλάδας ανδρών της περιόδου 2021-2022.

Θυμίζουμε ότι τα ζευγάρια σχηματίστηκαν χιαστί, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να επικρατούν στους ομίλους τους και το Πέρα και το Ρέθυμνο να καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση.

Επιτρέπεται κανονικά πια η είσοδος στο κοινό και, φυσικά, θα υπάρχει απευθείας κάλυψη στο διαδίκτυο από τον λογαριασμό της ομοσπονδίας στο youtube, ώστε να έχουν όλοι οι φίλαθλοι τη δυνατότητα να δουν τους σπουδαίους αγώνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x