Γενικά

Ολοκλήρωσαν τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία τους οι γυναίκες πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού

Έκλεισε τη φετινή αγωνιστική συμμετοχή του στα ευρωπαϊκά Κύπελλα πινγκ πονγκ γυναικών ο Παναθηναϊκός.

Η ομάδα πινγκ πονγκ γυναικών του Παναθηναϊκού γνώρισε και δεύτερη ήττα στο Λινάρες της Ισπανίας για το στάδιο 2 του Europe Cup, αυτή τη φορά με 3-0 σετ από την Αλμέντρα της διοργανώτριας χώρας κι έμεινε στην τρίτη θέση του τρίτου γκρουπ. Αποκλείστηκε έτσι από τη συνέχεια, πάντως μπορεί να κρατήσει τη γενικά αξιόλογη προσπάθεια και παρουσία, καθώς μάλιστα δοκιμάστηκε και φέτος σε υψηλά επίπεδα, πρώτα στο Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Στην Ιβηρική Χερσόνησο, ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με τις Κατερίνα Τόλιου, Κωνσταντίνα Παρίδη, Άνα Τοφάντ κι είχε υπεύθυνο αποστολής τον Σωτήρη Χούμο.
Για τον Παναθηναϊκό αποδείχτηκε καθοριστική η αναμέτρηση της Παρασκευής με την Κονστάντζα. Από τη στιγμή που έχασε από τις Ρουμάνες με 2-3 σετ, είχαν μειωθεί σημαντικά οι πιθανότητες κατάληψης μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων στο γκρουπ και πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Όντως, η Αλμέντρα παρουσιάστηκε πολύ δυνατή, με οδηγό κινεζικής καταγωγής αθλήτρια και με δεύτερη νίκη κατέκτησε την πρωτιά στο τρίτο γκρουπ. Η Τόλιου είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο δεύτερο επί μέρους ματς, όμως κάμφθηκε στα πέντε σετ κι αργότερα καταγράφηκε το τελικό 3-0 για το ισπανικό κλαμπ.

Με μια νίκη και τρεις βαθμούς πήρε τη δεύτερη προνομιούχο θέση η Κονστάντζα.

Αναλυτικά, η εξέλιξη του αγώνα Αλμέντρα-Παναθηναϊκός 3-0:
Μενγκ Τζιακί-Κωνσταντίνα Παρίδη 3-0 (11-3, 11-2, 11-1)
Μαρίγια Γκαλόνζα-Κατερίνα Τόλιου 3-2 (6-11, 11-8, 10-12, 11-7, 6-0)
Πατρίτσια Σάντος- Άνα Τοφάντ 3-1 (8-11, 11-8, 16-14, 11-6)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x