Στίβος

Πρωταθλητής Ελλάδας στους Άνδρες για 15η φορά ο Ολυμπιακός

Με μια κυρίαρχη εμφάνιση και τις δύο μέρες, ο Ολυμπιακός είναι ξανά πρωταθλητής Ελλάδας στους Άνδρες, φτάνοντας συνολικά τις 15 κατακτήσεις!

Την κατάκτηση του 15ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος Ανοιχτού στίβου Ανδρών πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επέστρεψε εμφατικά στην κορυφή! Μετά από ένα συναρπαστικό διήμερο αγώνων στη Θεσσαλονίκη, οι Πειραιώτες αναδείχθηκαν πρωταθλητές σε επίπεδο Ανδρών, κατακτώντας έναν ακόμα τίτλο στην ιστορία τους.

Οι «ερυθρόλευκοι», που βρέθηκαν από το Σάββατο (25/6) στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, πέτυχαν σπουδαίες επιδόσεις και στους τελικούς της Κυριακής (26/6) στο Καυτανζόγλειο στάδιο και έφτασαν θριαμβευτικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για 15η φορά. Χάρη στις επιδόσεις των αθλητών του, ο Ολυμπιακός κατέλαβε την πρώτη θέση στη βαθμολογία των Ανδρών, συγκεντρώνοντας 195 βαθμούς, έναντι 143 του δεύτερου Ελευθέριου Βενιζέλου, με τον Αλέξανδρο Μακεδονίας να ακολουθεί με 94. Μετά τον απολογισμό της πρώτης αγωνιστικής ημέρας και την κατάκτηση 6 μεταλλίων, κέρδισε 4 ακόμα την Κυριακή, 3 χρυσά και 1 χάλκινο, έφτασε συνολικά τα 10 (5 χρυσά, 3 ασημένια, 2 χάλκινα).

Την Κυριακή, κατέκτησε ακόμα 4 μετάλλια, 3 χρυσά και 1 χάλκινο. Ξεχώρισαν οι επιδόσεις του Κώστα Νάκου, του Ιάσωνα Θανόπουλου, αλλά και της σκυταλοδρομίας 4Χ400μ. Ο Νάκος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στα 400μ. εμπόδια, με 51.94, με τον Θανόπουλο να κατακτά το χρυσό μετάλλιο στη δισκοβολία, με επίδοση 55.74μ. Το τρίτο χρυσό μετάλλιο της ημέρας για τον Ολυμπιακό, κατέκτησε η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ400μ., με χρόνο 3:15.55. Όσον αφορά στο χάλκινο μετάλλιο, ο «ερυθρόλευκος» Γιώργος Χριστακάκος αναδείχθηκε τρίτος στην Ελλάδα στο ακόντιο, το οποίο πέταξε στα 68.72μ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x