Μαχητικά Αθλήματα

Οριστικό: Κανέλο και Φιούρι αναμετρώνται το Δεκέμβρη στο Λας Βέγκας

Σε πλήρη συμφωνία για τη μεταξύ τους αναμέτρηση φαίνεται να έχουν καταλήξει οι δύο πυγμάχοι σύμφωνα και με δηλώσεις του ίδιου του Φιούρι

Όπως όλα δείχνουν, μόνο η συνέντευξη Τύπου απομένει για να επιβεβαιωθεί και τυπικά η αναμέτρηση μεταξύ Ντιόντε Γουάιλντερ και Τάισον Φιούρι για το πρωτάθλημα της WBC.

Σε δηλώσεις του στο ESPN, ο Φιούρι υποστήριξε πως χρειάστηκαν μόλις δύο μέρες προκειμένου οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία, με το Λας Βέγκας να είναι τελικά η πόλη που θα φιλοξενήσει τον αγώνα, ο οποίος θα λάβει χώρα τον Δεκέμβρη.

«Εγώ και ο Ντιόντε πηγαίναμε μπρος πίσω για χρόνια. Πιστεύω πως είναι εξαιρετικός πυγμάχος. Είναι ένας σπουδαίος παγκόσμιος πρωταθλητής και αποτελεί τον πιο επικίνδυνο αντίπαλο βαρέων βαρών που υπάρχει».

«Ήταν πραγματικά πολύ εύκολο. Βασικά πραγματοποίησαμα αυτό το deal σε δύο μέρες, ήταν η πιο απλή και άμεση συμφωνία που έχω ποτέ συνάψει. Αντιλήφθηκα ότι αυτός και η ομάδα του ήταν πραγματικοί κύριοι, άνετοι, και ντόμπροι».

Ο Φιούρι επιστρέφει στο ρινγκ στις 18 Αυγούστου προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Φρανσίσκο Πιανέτα, στη δεύτερη μάχη του, έπειτα από την επαναφορα του στην ενεργό δραση, ύστερα από αγωνιστική αδράνεια τριών χρόνων.

Επιμέλεια: Δημοσθένης Καραμούζας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x