Στίβος

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρά-Στίβου-Κόμπε: «Αργυρός» ο Κωνσταντινίδης, «χάλκινος» ο Ζησίδης

Τα πρώτα της μετάλλια κατέκτησε η ελληνική αποστολή στο 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρά-στίβου του Κόμπε, με τους Θανάση Κωνσταντινίδη και Δημήτρη Ζησίδη στον τελικό της σφαίρας ανδρών F32.

Ο Θανάσης Κωνσταντινίδης με βολή στα 10.10 και την καλύτερη φετινή του επίδοση στην τελευταία του προσπάθεια στο 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρά-στίβου που διεξάγεται στο Κόμπε, κατέλαβε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο, μια θέση πιο πάνω από το περυσινό Παγκόσμιο του Παρισιού.

Με τον Δημήτρη Ζησίδη να ακολουθεί και με βολή στα 9.52 να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου και να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο. Το χρυσό κατέκτησε ο Αλεξέι Τσούρκιν με βολή στα 11.04.

Ακόμη ένας Έλληνας αθλητής πλασαρίστηκε στην εξάδα. Στον τελικό της σφαίρας και στην κατηγορία F20, ο Στράτος Νικολαΐδης κατετάγη πέμπτος με βολή στα 15.02, πετυχαίνοντας την καλύτερη του φετινή επίδοση στην τελευταία του προσπάθεια.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Αμερικανός Μοχάμεντ Ζολκέφλι με βολή στα 17,43, που αποτελεί νέο ρεκόρ Αμερικής. Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Γάλλος Σοάν Μεϊσονιέ με 15.92 και το χάλκινο ο Κόγκο Βιγιάλμπα από το Εκουαδόρ με 15.80 και την καλύτερη φετινή του επίδοση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x