Στίβος

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παρά-Στίβου-Κόμπε: «Αργυρός» ο Στεφανουδάκης

Το τέταρτο της μετάλλιο κατέκτησε η ελληνική αποστολή στο 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρά-Στίβου που διεξάγεται στο Κόμπε.

Μετά τα δύο ασημένια μετάλλια των Κωνσταντινίδη και Καμάρα και το χάλκινο του Ζησίδη, ο Μανώλης Στεφανουδάκης κατέκτησε ακόμη ένα αργυρό μετάλλιο στον τελικό του ακοντισμού F54 με βολή στα 29.91μ. στην τέταρτη προσπάθειά του στο 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρά-Στίβου που διεξάγεται στο Κόμπε.

Το χρυσό μετάλλιο με νέο ρεκόρ αγώνων κατέκτησε ο Μεξικανός Ενταγκαρντ Γιάνες- Φουέντε με βολή στα 30.25μ. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Σεργκέι Μακοφ (αγωνίζεται ως ουδέτερος) με βολή στα 29.82μ.

Την Παρασκευή, αγωνίστηκαν ακόμη η Στέλλα Σμαραγδή στον τελικό του μήκους γυναικών Τ47, όπου πήρε την πέμπτη θέση με άλμα στα 5.45, ήτοι το καλύτερο φετινό της.

Στην ίδια θέση τερμάτισε κι ο Τάσος Βουγιουκλίδης στον τελικό των 100μ. Τ35 των ανδρών με 14.27.

Στον τελικό των 1500μ. Τ20 ανδρών, ο Γαβριήλ Αραμπατζής πήρε την έβδομη θέση, καθώς τερμάτισε σε 4:04.64 και σημείωσε την κορυφαία φετινή του επίδοση.

Στον σαββατιάτικο τελικό της σφαίρας F34 προκρίθηκε ο Κωνσταντίνος Στυλιανάκης με βολή στα 8.82μ στην τρίτη του προσπάθεια στον ημιτελικό του αγωνίσματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x