Στίβος

Γκούσιν: «Όταν καίγεται η μισή Ελλάδα δεν έχει σημασία να κλάψω για το 1,89»

Στη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η Ελλάδα με τις πυρκαγιές στάθηκε η Τατιάνα Γκούσιν, στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τον αποκλεισμό της στον προκριματικό γύρο του μήκους.

Η Τατιάνα Γκούσιν μπορεί να αποκλείστηκε στον προκριματικό γύρο του ύψους από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου, όμως θα φύγει από τη Βουδαπέστη με ψηλά το κεφάλι.

Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις της στη μικτή ζώνη, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος. Η 28χρονη αθλήτρια θεώρησε άσκοπο να σταθεί στις επιδόσεις της, όταν η Ελλάδα υποφέρει από τις πυρκαγιές.


Αναλυτικά όσα είπε η Τατιάνα Γκούσιν στην κάμερα της ΕΡΤ:
«Έκανα το ίδιο λάθος με πέρυσι στο Παγκόσμιο, πέρασα το κρίσιμο ύψος με την τρίτη. Οπότε φαίνεται πως μαθαίνω από τα λάθη μου. Είναι λίγο χαζό που έμεινα εκτός για αυτό το λόγο και θέλω να κλάψω αυτή τη στιγμή, όμως το συγκρατώ. Είμαι πολύ υγιής για τα δικά μου δεδομένα, για κάποιον άλλο ίσως είμαι πολύ τραυματισμένη. Ήμουν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, απλά μούδιασα λίγο και αγχώθηκα πάρα πολύ. Έκανα το σωστό άλμα, απλά στη λάθος προσπάθεια και αυτό με πνίγει. Θέλω να δακρύσω αλλά δεν θα το κάνω, το θεωρώ χαζό αυτό.

Είμαι εδώ, έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, μπορούσα και καλύτερα. Και επίσης, αυτή τη στιγμή η Ελλάδα υποφέρει, έχει καεί η μισή χώρα. Οπότε το να κλάψω εγώ για το 1,89 δεν έχει σημασία. Οι άνθρωποι χάνουν τα σπίτια σου, οπότε δεν θα παραπονεθώ καθόλου. Έξι χρόνια ταλαιπωρούμαι από έναν τραυματισμό στο γόνατο, φέτος το ξεπέρασα. Στο Γκαλά Φιλοθέης έκανα μία πολύ καλή αρχή χρονιάς, και μετά βγήκε κάτι άλλο.

Οπότε ένιωσα μία αγανάκτηση, γιατί είχα πει ότι μπορώ να κάνω μία σεζόν χωρίς να πονάω. Ο κόσμος έχει βαρεθεί να ακούει ότι η Γκούσιν είναι τραυματισμένη, δεν είναι κάτι που μου αρέσει. Του χρόνου θα προσπαθήσω να είμαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μένει αυτό το ‘’γιατί’’ μέσα μου, δυστυχώς πάμε για του χρόνου».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x