Κολύμβηση

Χάνει το Παγκόσμιο υγρού στίβου ο Μέρφι

Ο Ράιαν Μέρφι ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί φέτος στις μεγάλες διοργανώσεις κολύμβησης, όπερ σημαίνει αυτόματα πως θα χάσει και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Σιγκαπούρης τέλη Ιουλίου.

Χάνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Σιγκαπούρης και τους αγώνες κολύμβησης στη συγκεκριμένη διοργάνωση τον ερχόμενο Ιούλιο ο Ράιαν Μέρφι. Ο 29χρονος Αμερικανός σταρ, «χάλκινος» Ολυμπιονίκης στα 100 μέτρα ύπτιο στο Παρίσι, αποφάσισε να μείνει εκτός πισίνων για μερικούς μήνες, ώστε να ασχοληθεί με τις επενδύσεις του.

Ο Μέρφι δεν ήταν σίγουρος μέχρι πρότινος αν θα συμμετάσχει τελικά στη Σιγκαπούρη, αφού θα έπρεπε να λάβει μέρος και στα τράιαλς των ΗΠΑ, όμως ήξερε πως εκεί θα προκριθεί σίγουρα, οπότε αποφάσισε να μην αγωνιστεί καν εκεί, μένοντας εκτός.

Έτσι, οι Απόστολος Χρήστου, Βαγγέλης Μακρυγιάννης κι Απόστολος Σίσκος θα έχουν έναν αντίπαλο λιγότερο στην προσπάθεια για διάκριση στη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x