Μαχητικά Αθλήματα

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Κολιτσόπουλος

Το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πάλης U17 της Τουρκίας κατέκτησε ο Αρίων Κολιτσόπουλος στα 71 κιλά της ελληνορωμαϊκής.

Παγκόσμιος πρωταθλητής U17 στην ελληνορωμαϊκή πάλη έγινε την Τετάρτη ο Αρίων Κολιτσόπουλος στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία. Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε 6-5 στον τελικό των 71 κιλών του Ιρανού Μοχαμαντιάν και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, συνεχίζοντας με φόρα από το περυσινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Από κει και πέρα, η Μαρία-Λουίζα Γκίκα μπήκε σε «τροχιά» μεταλλίου. Στα 43 κιλά γυναικών, θα παλέψει την Πέμπτη για το χάλκινο μετάλλιο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε εντυπωσιακό τουρνουά, όπου με δύο νίκες έφτασε έως τα ημιτελικά. Εκεί αντιμετώπισε τη Γιαπωνέζα Εζάκα κι έχασε με 8-0. Νωρίτερα, είχε νικήσει τη Μολδαβή Κουανίσβεκ 3-1 και τη Ρουμάνα Βοϊτσουλέσκου 3-0 χωρίς να κινδυνεύσει καθόλου.

Τέλος, ο Θανάσης Τσινιάς αγωνίστηκε στα ρεπεσάζ των 45 κιλών της ελληνορωμαϊκής. Ο Έλληνας παλαιστής προηγήθηκε 1-0 του Γεωργιανού Νίκα Τσετσχλάτζε, ωστόσο δεν τα κατάφερε κι έμεινε εκτός συνέχειας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x