Μαχητικά Αθλήματα

Ο Πακιάο ηττήθηκε από τον Ούγκας – «Δεν ξέρω αν θα αγωνιστώ πάλι»

Γνώρισε την ήττα από τον Κουβανό, Ούγκας και παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει εάν θα αγωνιστεί και πάλι. Ίσως αυτό να ήταν το... τέλος της μεγάλης καριέρας του Μάνι Πακιάο.

Το τέλος ενός από τους μεγαλύτερους πυγμάχους στην σύγχρονη ιστορία του αθλήματος ενδεχομένως να έφτασε. Ο Μάνι Πακιάο τα ξημερώματα γνώρισε την ήττα με ομόφωνη απόφαση από τον Γιορντένις Ούγκας, έχασε τη ζώνη της WBA και μετά το τέλος του αγώνα αποκάλυψε τις σοβαρές σκέψεις που κάνει πια στα 42 του χρόνια ζωής να βάλει τέλος σε μια τεράστια καριέρα.

Ο Φιλιππινέζος πυγμάχος δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στον τρόπο που αγωνίστηκε ο αρκετά νεότερός του Ούγκας και ειδικότερα στα «βαριά» για την κατηγορία χτυπήματά του με αποτέλεσμα στο τέλος της αναμέτρησης των 12 γύρων να μην ακούσει το όνομά του στην αναγγελία του νικητή.

Ωστόσο, μετά το σοκ της ήττας, ήρθε ένα ακόμη μεγαλύτερο σοκ για τους οπαδούς του Πακιάο. Ο 42χρονος πια πυγμάχος αναφέρθηκε στις αρκετά σοβαρές σκέψεις που έχει να σταματήσει την καριέρα του.

Ο «Πακμαν» παραδέχθηκε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα αγωνιστεί και πάλι μετά από μια εμφάνιση για την οποία δήλωσε ότι δεν είναι και αρκετά υπερήφανος. «Θέλω να ξεκουραστώ, να μιλήσω με την οικογένειά μου και να πάρω την τελική μου απόφαση», ανέφερε ενώ στη συνέχεια εξήγησε ότι τον απασχολεί και το ενδεχόμενο να κατέβει και πάλι στις εκλογές της χώρας του για να παραμείνει στην ηγεσία της. «Θα κάνω γνωστή την τελική μου απόφαση στον επόμενο μήνα. Έχω σημαντικότερα προβλήματα να με απασχολούν από το μποξ», σχολίασε ο Πακιάο σχετικά με την απόφασή του να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τον προεδρικό θώκο των Φιλιππίνων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x