Γενικά

Ενισχύθηκε με Μεσρέφ ο Παναθηναϊκός

Με την Ντίνα Μεσρέφ ενισχύθηκε την Τετάρτη η ομάδα γυναικών πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Στην ομάδα πινγκ πονγκ γυναικών του Παναθηναϊκού θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν η Ντίνα Μεσρέφ. Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την απόκτηση της 28χρονης Αιγύπτιας αριστερόχειρα, Νο 46 στην παγκόσμια κατάταξη της ITTF.

Η Μεσρέφ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν με την πατρίδα της, ενώ την ενίσχυσε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 και του 2020.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ντίνα Μεσρέφ για το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Το "τριφύλλι" συνεχίζει να ενισχύεται σημαντικά στο γυναικείο τμήμα πινγκ πονγκ που πέρυσι χάρισε ευρωπαϊκό τίτλο στον σύλλογο με την κατάκτηση του Europe Trophy και φέτος θα είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που θα αγωνιστεί στο Champions League.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε τα χέρια με την 28χρονη Αιγύπτια Ντίνα Μεσρέφ, η οποία θα τον ενισχύσει στους εγχώριους, αλλά και στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Το βιογραφικό της είναι σπουδαίο και οι διακρίσεις της πολλές, με την αριστερόχειρα πρωταθλήτρια να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νούμερο 46 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Μεσρέφ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν 2022 με την Εθνική Αιγύπτου, ενώ είχε δώσει το "παρών" στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 2012 και του Τόκιο το 2021.


Οι πιο αξιοσημείωτες διακρίσεις της:

2021 African Championships - Mixed Doubles Winner
2020 African Cup - Women’s Singles Winner
2019 African Cup - Women’s Singles Winner
2018 African Cup - Women’s Singles Winner & African Championships - Women’s Singles champion
2017 African Cup - Women’s Singles Winner
2016 African Cup - Women’s Singles Winner
2015 African Games - Women’s Singles Gold & African Cup - Women’s Singles Winner
2014 African Cup - Women’s Singles Winner
Mediterranean Games:
2018 Gold medal Tarragona Singles
2022 Gold medal Oran Team
2013 Bronze medal Mersin Team


Σε δήλωσή της στο www.pao1908.com, η Μεσρέφ ανέφερε πως: «Είμαι χαρούμενη που ήρθα σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκού και σίγουρα θέλω να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Πέρυσι, η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟ έγινε γνωστή στο ευρωπαϊκό πινγκ πονγκ και εύχομαι να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και φέτος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x