Στίβος

Παρέμεινε στον Παναθηναϊκό ο Γκελαούζος

Στο τμήμα στίβου του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη φετινή σεζόν ο Κώστας Γκελαούζος, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης.

Στον Παναθηναϊκό θα αγωνιστεί και τη φετινή σεζόν ο Κώστας Γκελαούζος. Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την παραμονή του πρωταθλητή μεγάλων αποστάσεων στο τμήμα στίβου του «πράσινων» και τον επόμενο χρόνο.

Ο Έλληνας μαραθωνοδρόμος τον περασμένο Νοέμβριο έκανε νέο ρεκόρ στον Αυθεντικό της Αθήνας, ενώ βοήθησε το «τριφύλλι» να κατακτήσει το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανώμαλου δρόμου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Γκελαούζο για το τμήμα στίβου την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Ο σπουδαίος αθλητής του συλλόγου θα φοράει για μια ακόμα χρονιά το "τριφύλλι" στο μέρος της καρδιάς και ετοιμάζεται να γράψει και άλλες "χρυσές" σελίδες με την πράσινη φανέλα.

Ήταν κορυφαίος μαραθωνοδρόμος για το 2021, αφού στον Μαραθώνιο της Αθήνας βελτίωσε το ρεκόρ της διοργάνωσης, αλλά και το ρεκόρ Ελληνα αθλητή στη διοργάνωση με 2.16.49. Παράλληλα, βοήθησε τα μέγιστα, ώστε να κατακτήσει η ομάδα του ανώμαλου δρόμου του «τριφυλλιού» το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Σε δήλωσή του στο www.pao1908.com, o Κώστας Γκελαούζος ανέφερε πως: «Είμαι χαρούμενος που, για μια ακόμη χρόνια, θα μπορώ να κουβαλάω το "τριφύλλι" στην καρδιά και να αγωνίζομαι για αυτό. Ο Ερασιτέχνης διανύει μια μοναδική περίοδο μετά από τα οκτώ χρόνια συνεργασίας που βρίσκομαι στην ομάδα.

Η αγάπη των ανθρώπων που βρίσκονται στο σύλλογο, μέσα και έξω από τα γραφεία, είναι μοναδική όπου λίγες φορές συνάντησα στην ζωή μου, αλλά, εκτός από αυτό, πλέον υπάρχει και έμπρακτα η στήριξη και η θέληση για να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός ΞΑΝΑ κάθε κορυφή! Κάθε χρονιά θα είμαστε και καλύτεροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x