Κολύμβηση

Ανανέωσε με Κατραντζή ο Παναθηναϊκός

Στο τμήμα κολύμβησης του Παναθηναϊκού θα παραμείνει και τη φετινή σεζόν ο Χρήστος Κατραντζής, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης το Σάββατο.

Στον Παναθηναϊκό θα αγωνίζεται και τη φετινή σεζόν ο Χρήστος Κατραντζής. Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον πρωταθλητή της κολύμβησης, ώστε να τον βοηθήσει να πρωταγωνιστήσει στις επερχόμενες διοργανώσεις.

Ο Κατραντζής πήρε το χάλκινο μετάλλιο στα 100 μέτρα ελεύθερο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Χρήστο Κατραντζή για το κολυμβητικό τμήμα για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Σε μια σπουδαία ανανέωση προχώρησε ο Παναθηναϊκός για το κολυμβητικό τμήμα και διατηρεί τον Κατραντζή με το ‘τριφύλλι’ στο σκουφάκι και φέτος.

Ο σπουδαίος ‘πράσινος’ αθλητής θα συνεχίσει και φέτος να πρωταγωνιστεί με τα πράσινα χρώματα. Τη χρονιά που πέρασε, ο Κατραντζής ήταν πρώτος στα ‘Βενιζέλεια’ και στο Καρπενήσι, ενώ στην Αλεξανδρούπολη ο Κατραντζής ‘έσπασε’ το Παναθηναϊκό ρεκόρ στα 50 μέτρα ελεύθερο. Επίσης, ο Κατραντζής πήρε το χάλκινο μετάλλιο στα 100 μέτρα ελεύθερο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ‘σπάζοντας’ και το ρεκόρ συλλόγου.

Σε δήλωσή του στο www.pao1908.com ο Χρήστος Κατραντζής ανέφερε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αποτελώ μέλος της κολυμβητικής οικογένειας του Παναθηναϊκού.
Το τμήμα δείχνει ότι βρίσκεται συνεχώς σε ανοδική πορεία και ασφαλώς η φετινή χρονιά θέλω να μας βρει ακόμα ψηλότερα με μετάλλια και ρεκόρ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x