Γενικά

Γενική συνέλευση στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό στις 18/06

Τη σύγκλιση της τακτικής γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη για την Κυριακή 18 Ιουνίου ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός.

Κάλεσμα στον κόσμο του για τακτική γενική συνέλευση την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 18:00 το απόγευμα απηύθυνε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Σε αυτή αναμένεται να συζητηθούν θέματα που αφορούν τον σύλλογο, θα γίνει και ο αγωνιστικός απολογισμός της χρονιάς, ενώ πρόκειται να εγκριθεί και το μπάτζετ των τμημάτων ενόψει της επόμενης περιόδου.

Μάλιστα στην ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ξεκαθαρίζει ότι σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επομένη (19/6) με τον ίδιο φάκελο συζήτησης, όπως προβλέπει και το καταστατικό του συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος απευθύνει κάλεσμα στα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 18-06-23, ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00, στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Εκλογή Γραμματέα Γεν. Συνέλευσης

2. Αγωνιστικός Απολογισμός

3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

4. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού αγωνιστικής περιόδου 2022-2023

5. Έγκριση Προϋπολογισμού αγωνιστικής περιόδου 2023-2024

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το καταστατικό, στις 19-06-23,ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσια διάταξης.

Κατά την ημερομηνία αυτή, η Συνέλευση θα θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξαρτήτως του αριθμού των μελών που θα παραστούν.

Δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα ταμειακώς ενήμερα μέλη, τα οποία έχουν συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος από την ημερομηνία εγγραφής τους.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x