Γενικά

Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό η Τόλιου

Στην ομάδα γυναικών πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού θα αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν η Κατερίνα Τόλιου.

Αθλήτρια του Παναθηναϊκού παραμένει και τη νέα σεζόν η Κατερίνα Τόλιου. Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελληνίδα σταρ του πινγκ πονγκ, ώστε να διεκδικήσει και τη νέα χρονιά τον πανελλήνιο τίτλο.

Η Τόλιου βρέθηκε στην οκτάδα του αγωνίσματος στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν πριν μερικές μέρες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κατερίνα Τόλιου για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 για το γυναικείο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα συνεχίσει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Παναθηναϊκού και τη νέα χρονιά, διατηρώντας τη δυναμική του τμήματος σε υψηλό επίπεδο.

Η Τόλιου συνέβαλλε τα μέγιστα στη σπουδαία χρονιά για το τμήμα του πινγκ πονγκ, κατακτώντας το Europe Trophy και το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ κατάφερε να μπει στην τελική οκτάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν της Αλγερίας.

Σε δήλωσή της στο www.pao1908.com, η Τόλιου είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, μια ομάδα που τη θεωρώ οικογένεια μου. Φέτος, είχαμε μια πολύ καλή σεζόν, κατακτήσαμε το Κύπελλο Ελλάδας και το Europe Trophy, που είναι πολύ σημαντικές στιγμές για εμάς και για τον σύλλογο. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η καινούργια χρονιά και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να έχουμε ακόμη περισσότερες επιτυχίες με τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x