Στίβος

Στον Παναθηναϊκό και ο Γαβαλάς

Την απόκτηση του Κωνσταντίνου Γαβαλά, ο οποίος θα ενισχύσει το τμήμα στίβου τη νέα χρονιά, ανακοίνωσε σήμερα (31/12) ο Παναθηναϊκός ΑΟ.

Την όγδοη μεταγραφή του στο τμήμα στίβου, μέσα σε διάστημα… δύο ημερών μάλιστα, ανακοίνωσε σήμερα (31/12) ο Παναθηναϊκός ΑΟ.

Με τους «πράσινους» να κάνουν γνωστή την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Κωνσταντίνο Γαβαλά για το 2023.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κωνσταντίνο Γαβαλά για το 2023 στο τμήμα στίβου του «τριφυλλιού».
Σε ακόμη μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προέβη ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση του 23χρονου Κωνσταντίνου Γαβαλά από την ομάδα του Γ.Σ. Γλυφάδας.

Ο νεαρός αθλητής αγωνίζεται στα 400μ. (επίδοση 0:51:6) και στα 800μ. (επίδοση 1:58:3).

Οι σημαντικότερες διακρίσεις του είναι η 2η θέση στα 5χλμ στον Κλασσικό Μαραθώνιο, η 6η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 και η 1η θέση στο ομαδικό του ανώμαλου δρόμου. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων ανώμαλου δρόμου.

Σε δήλωσή του ο Γαβαλάς ανέφερε: «Είναι μεγάλη η χαρά μου που έρχομαι σε έναν ιστορικό Σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Θα κάνω ό,τι μπορώ από την πλευρά μου για να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x