Στίβος

Παναθηναϊκός: Τετραπλό «χτύπημα» στον στίβο!

Ο Παναθηναϊκός ΑΟ ανακοίνωσε την απόκτηση των Πέτρου Χατζίου, Στέλιου Σκορδίλη, Σπύρου Καραλή και Χαράλαμπου Λαγού, οι οποίοι θα ενισχύσουν το τμήμα στίβου τη νέα χρονιά.

Όχι μια, ούτε δύο αλλά… τέσσερις μεταγραφές ανακοίνωσε σήμερα ο Παναθηναϊκός ΑΟ, με τους Πέτρο Χατζίου, Στέλιο Σκορδίλη, Σπύρο Καραλή και Χαράλαμπο Λαγό να ενισχύουν το τμήμα στίβου!

Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Πέτρο Χατζίου για το 2023 στο τμήμα στίβου του «τριφυλλιού».

Σημαντική μεταγραφική κίνηση για τον Παναθηναϊκό καθώς ενέταξε στο δυναμικό του τον 26χρονο επικοντιστή Πέτρο Χατζίου (ατομικό ρεκόρ 5,55μ.).

Σημαντικότερες διακρίσεις η 3η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα το 2021 και η 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το 2022.

Σε δήλωσή του ο Χατζίου είπε: «Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στον Παναθηναϊκό. Θα προσπαθήσω από την πλευρά μου να κάνω το καλύτερο που μπορώ και να βοηθήσω το τμήμα να πετύχει τους στόχους του».

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στέλιο Σκορδίλη για το 2023 στο τμήμα στίβου του «τριφυλλιού».

Ο Σύλλογος προχώρησε σε ακόμη μία σημαντική μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του 20χρονου επικοντιστή Στέλιου Σκορδίλη από την ομάδα του Γ.Σ. Κερκυραϊκού.

Σημαντικότερες διακρίσεις για τον νεαρό αθλητή είναι η 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 και η 2η θέση στη συνάντηση των Εθνικών ομάδων Ελλάδας -Κύπρου που διεξήχθη στο Βόλο.

Ο Σκορδίλης είπε: «Είναι μεγάλη η χαρά μου που έρχομαι στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς. Θα παλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σπύρο Καραλή για το 2023 στο τμήμα στίβου του «τριφυλλιού».

Σημαντική μεταγραφική κίνηση για τον Παναθηναϊκό η απόκτηση του 19χρονου Σπύρου Καραλή που αγωνίζεται στο τριπλούν και στο μήκος.

Σημαντικότερη διάκριση του νεαρού αθλητή είναι η 3η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 το 2022.

Ο Καραλής δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που πλέον είμαι αθλητής του Παναθηναϊκού. Είναι ένας Σύλλογος με μεγάλη ιστορία και παράδοση. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να πάμε το τμήμα ακόμα ψηλότερα».

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χαράλαμπο Λαγό για το 2023 στο τμήμα στίβου του «τριφυλλιού».

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τον Παναθηναϊκό καθώς ενέταξε στο ρόστερ του τον Χαράλαμπο Λαγό από την ομάδα του Γ.Σ. Τρικάλων.

Ο 27χρονος αθλητής αγωνίζεται στα 800μ. και έχει χρόνο 1:49:44.

Το 2020 αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στα 800μ. και το 2022 κατέκτησε την 3η θέση.

Στον κλειστό στίβο το 2019 κατέκτησε την 2η θέση στα 800μ., ενώ το 2020 και το 2021 την 3η θέση.

Σε δήλωση του ο Λαγός ανέφερε: «Χαίρομαι που έρχομαι στον Παναθηναϊκό, έναν Σύλλογο που έχει μεγάλη παράδοση στον στίβο. Θέλω να βοηθήσω από την πλευρά ώστε να ανέβει ακόμα ψηλότερα το τμήμα και να κατακτήσουμε τους στόχους μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x