Στίβος

Απευθείας τελικοί και διαδοχικά ύψη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου του Βόλου

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου ανδρών-γυναικών το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Το Πανθεσσαλικό Στάδιο ετοιμάζεται να υποδεχτεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου το επόμενο διήμερο μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του Βαλκανικού Πρωταθλήματος το περασμένο σαββατοκύριακο.

Την Παρασκευή ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα του αγωνιστικού διημέρου. Έτσι, στα αγωνίσματα της σφυροβολίας γυναικών, του επί κοντώ γυναικών και του ύψους ανδρών θα γίνει απευθείας τελικός.

Στα οριζόντια άλματα, μήκος και τριπλούν, οι προκριματικοί θα γίνουν σε δύο γκρουπ, ώστε όλοι οι αθλητές κι αθλήτριες να αγωνιστούν στο σκάμμα με τη χαλαζιακή άμμο.

Τα διαδοχικά ύψη στο επί κοντώ γυναικών διαμορφώνονται ως ακολούθως λόγω της μη διεξαγωγής προκριματικού: 3,00μ.* – 3,30μ.** – 3,50μ. – 3,70μ. – 3,85μ. – 4,00μ. – 4,15μ. – 4,25μ. – 4,33μ. – 4,39μ. – 4,45μ. – 4,51μ. – 4,57μ. – 4,63μ. – 4,68μ. και, στη συνέχεια, ανά 5εκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x