Στίβος

Μεγάλο ρεκόρ από τον Κοτίτσα στα 800μ. και ξέσπασμα χαράς

Με έναν τρομερό χρόνο στα 1.47.00 που αποτελεί και νέο ατομικό ρεκόρ, ο Χρήστος Κοτίτσας θριάμβευσε στα 800μ. του Πανελληνίου Πρωταθλήματος!

Ο Χρήστος Κοτίτσας (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) ήταν ένα από τα πρόσωπα της δεύτερης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Θεσσαλονίκης. Η πρωταθλητής αναδείχθηκε νικητής στα 800 μ. με 1.47.00 πετυχαίνοντας ένα σπουδαίο ατομικό ρεκόρ.

Ο αθλητής, ο οποίος άφησε πίσω το 1.48.07, έγινε ο έκτος Έλληνας όλων των εποχών στο αγώνισμα και παράλληλα έδειξε πως είναι θέμα χρόνου να κυνηγήσει γρηγορότερη επίδοση. Ο αθλητής της Πίτσας Παρχαρίδου, παρότι έτρεχε δίχως τον απαραίτητο συναγωνισμό έκανε την κούρσα του όπως την είχε προγραμματίσει και πλέον σκέφτεται τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μέσα από το σύστημα ράνκινγκ. Δεύτερος ήταν ο Χαρίδημος Ξενιδάκης (Σητειακός) με 1.48.79 και τρίτος ο Γιώργος Ματζαρίδης με 1.49.86.

«Δεν υπήρξε τακτική όλα μέσα. Έτρεξα γρήγορα από την αρχή. Ήμουν εγώ και ο εαυτός μου. Το κυνηγούσα καιρό αυτό και στο τέλος ένιωσα ένα δυνατό συναίσθημα με τον κόσμο να έρχεται και να με αγκαλιάζει για την νίκη μου», είπε ο Κοτίτσας μετά το τέλος της κούρσας.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x